isparta-oto-ekspertiz
VALİ ÖZKAN'IN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
ISPARTA
G.Tarihi: 24.11.2015 12:22
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

    Milli kalkınmamızın temel dayanağı olan eğitim ve öğretim faaliyeti, siz değerli öğretmenlerimizin bilgeliği ve fedakârlığıyla gelişip güçlenmektedir. Milletimizin kendi geleceğinden emin olmasının güvencesi; öğretmenlerimizin yeni nesilleri yaşama hazırlama konusunda gösterdiği sorumluluk ve çok yönlü becerilerdir.
    Baş Öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Öğretmenler Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır. ” Sözüyle öğretmenlerimize ne kadar önemli ve ulvi bir görev düştüğünü daha iyi anlıyoruz. Bizler de bu bilinçle hareket ederek değerli öğretmenlerimizin kutsal görevlerini daha rahat ve verimli yerine getirmelerini sağlamak için, gayretlerimizi artırarak devam ettirmeliyiz. 
    Ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan, fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine ulaştırma gayretinde olan, geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızın yeteneklerini geliştirmelerine rehberlik ederek, istikbale hazırlayan fedakâr öğretmenlerimizin, Öğretmenler Gününü en içten duygularımla kutluyorum. 

    



                                            Vahdettin ÖZKAN
                                               Isparta Valisi
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.