isparta-oto-ekspertiz
ULUBORLU'DA KİRAZ FESTİVALİ VE YAĞLI GÜREŞ BAŞLIYOR
ISPARTA
G.Tarihi: 29.03.2021 21:43
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Uluborlu Kiraz Festivali

01 Temmuz 2017 Cumartesi günü başlayacak olan festival etkinlikleri çerçevesinde en iyi kiraz yetiştiriciliği ödül töreni, kiraz çiçekleri ve Uluborlu konulu fotoğraf yarışması ödül töreni, enduro ekstrem parkur gösterileri, Kapı Dağı yamaç paraşütü atlayışı, halk oyunları gösterileri ve protokol konuşmaları yapılacak. Cumartesi akşamı ise konser ve havai fişek gösterileri düzenlenecek. 02 Temmuz 2017 Pazar günü saat 10:00'da Uluborlu er meydanında yağlı pehlivan güreşleri yapılacak.

FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELECEK?

Yıllardan beridir Uluborlu Belediyesi tarafından kiraz hasat zamanında yapılan ve Uluborlu Halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen Geleneksel Uluborlu Kiraz Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşlerinin bu yıl 41.si gerçekleştirilecek. 2 gün boyunca yapılacak olan etkinliklerin ilk gününde akşam konserleri düzenlenecek. 01 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 21:00'da başlayacak olan konserlere kimlerin geleceği merak konusuydu. 

3 yıldır festival tarihinin ramazan ayına denk gelmesinden dolayı konser düzenleyemeyen Uluborlu Belediyesi tarafından konserlere kimlerin geleceği belli oldu. 

Ankaralı Aylin Dinçer ve Orhan Hakalmaz Sahne Alacak

01 Temmuz 2017 Cumartesi günü akşam programında Ankaralı Aylin Dinçer ve Orhan Hakalmaz Uluborlu Halkı ile birlikte olacak. ​
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.