isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ULUBORLU ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK ZİYARET
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ULUBORLU'DA OKUYAN ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK ZİYARET

Çakır Hasan Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri, Sosyal Bilgiler Öģretmeniyle birlikte Hacı Ahmet Şençopur Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile İbrahim Ethem Erbil Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde unutamayacakları bir gün yaşadı.

Uluborlu Çakır Hasan Ortaokulu Sosyal Bilgiler öģretmeni ve 7/A sınıfı öğrencileri, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Uluborlu  Hacı Ahmet Şençopur Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile İbrahim Ethem Erbil Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

Sosyal Sorumluluk ve Değerler Eğitimi kapsamında Sosyal Bilgiler öģretmeni Murat ARMAĞAN  ile birlikte Uluborlu Hacı Ahmet Şençopur Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile İbrahim Ethem Erbil Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden öğrenciler, yaşlılarla uzun süre sohbet etti. Yaşlılarla birlikte vakit geçiren öğrenciler, getirdikleri çicekleri ve tatlıları ikram ettiler.  

Daha sonra İbrahim Ethem Erbil Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine giden öğrenciler, engellilerin kaldıkları mekanları yerinde gördü. Engellilerle vakit geçiren öğrenciler, Rehabilitasyon Merkezi hakkında yetkililerden bilgi aldı.








Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.