isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
TÜRKİYE BARO BİRLİĞİ ISPARTA'DA
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
HER GELDİĞİMİZDE KENDİSİNDEN FEYZ ALIYORUZ
9. Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel’in, 93'üncü doğum günü dolayısıyla düzenlenen anma törenine katılmak üzere Isparta’ya gelen Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr. Av.Metin Feyzioğlu programın ardından beraberinde Isparta Baro Başkanı Av. Gökmen H. Gökmenoğlu ve yöneticiler ile birlikte Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr. Av.Metin Feyzioğlu, Başkan Günaydın’a günün anısına Yaşar Çallı’nın Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişi sırasında Seymenler’in kendisini karşıladığı tablosundan esinlenerek hazırlanan plaketi takdim etti. Feyzioğlu, “Biz Isparta’ya evimize gelir gibi geliyoruz. Çok değerli başkanımız Yusuf Ziya Günaydın’ın makamına da aynı şekilde geliyoruz. Burası devletin, halkın bir makamı ve sayın başkanımızın karakterinin, yüce gönüllülüğünün sonucunda da kapı herkese açık. Bizde o rahatlığı hissediyoruz, bir büyüğümüz, dostumuz belediye başkanımız olarak hiçbir ayrım yapmadan herkesi kucaklayan belediye başkanı nasıl olurun yaşayan bir sembolü gördüğümüz sayın başkanımıza sevgilerimizi saygılarımızı sunmaya geldik. Her geldiğimizde de kendisinden feyz alıyoruz. Sohbetinden çok yararlanıyoruz” dedi.
9.Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel’in doğum günü anma törenleri için Isparta’ya geldiklerini hatırlatan Feyzioğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Türkiye Barolar Birliği ve Isparta Barosu olarak hem Isparta’mıza, hem Türkiye’ye hizmet etmek için bizde büyük Türkiye, demokrat Türkiye inşası mücadelesindeyiz. Büyük Türkiye ve demokrat Türkiye artık bir siyasi parti söyleminin üstündedir, dışındadır. Türkiye’ye mal olmuş söylemlerdir. Hangi dünya görüşü, siyasi görüşten olursa olsun, hepimizin gayesi büyük ve demokrat Türkiye’yi kurmaktır. Bunun içinde 80 milyon vatandaşımızı hukuk paydasında buluşturmaktan başka bir çıkar yolumuz yoktur. Türkiye herkese eşit uygulanan bir hukuk istiyor. Üstünün gücü dayatması yerine hukukun üstün olduğu bir düzen istiyor. Bunu gerçekleştirdiğimizde, liyakati de gerçekleştirebiliriz, milli ordumuzu da güçlendirebiliriz, milli bir dış politikayı, milli bir ekonomiyi, üretim ekonomisini el birliği ile gerçekleştirebiliriz. Hiç kuşkusuz Türk devriminin nasıl ki, başlangıcı milli mücadeleden sonra hukuk devrimi ise bugün de çıkış yolunu hukukun üstünlüğünü sağlayarak bulmak zorundayız. Çıkış yolumuz Türk devriminin başlangıcının izlenmesini tekrar Türkiye Cumhuriyetinin kuruluş felsefesinin yaşatılmasını emrediyor. Türkiye Cumhuriyetini ilelebet yaşatmak zorundayız ve bunu da el birliği ile siyasi partiler üstünde bir anlayışla başaracağımıza inanıyorum. Yusuf Ziya başkanımıza da Isparta’ya hizmetleri sebebiyle ve tüm Türkiye’ye bu hizmetleri dolayısıyla örnek olması sebebiyle teşekkürlerimi sunuyorum”
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr. Av.Metin Feyzioğlu ile beraberindeki heyetin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bugün bir güvencin, hukukun arasında kaldım.  İnşallah gelecekte en adaletli en güzel hukuk Türkiye’de olsun diliyorum” dedi.  
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr. Av.Metin Feyzioğlu’nun Başkan Günaydın’ı ziyaretine TBB Başdanışmanı Av. Zafer Köken, Isparta Baro Başkanı Av. Gökmen H. Gökmenoğlu, Isparta Baro Başkan Yardımcısı Av.Bahadır Erdem, Baro Genel Sekreteri Av.Salih Kocagöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Av.Ünsal Çankaya, Av.Fatih Semiz, Av.Arzu Elma Benli ve Av.Ömer Berber de eşlik etti. 





Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.