isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
TEKNİK DİREKTÖR ŞENGÜN'DEN MAÇ DEĞERLENDİRMESİ
ISPARTA
G.Tarihi: 28.02.2017 13:15
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

"Takım içerisinde, birliktelik, bütünlük ve hırs çok iyiydi”

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hasan Şengün, Kepez Belediyespor galibiyetinden dolayı oyuncularını kutlayarak, kendilerini destekleyen taraftara teşekkür etti.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor’da Kepez Belediyespor’u 2-1 yenmenin sevinci yaşanıyor. Lider Bucak Belediyespor Oğuzhanspor’un mağlup olmasıyla puan farkını 2’ye indiren pembe-yeşillilerde Teknik Direktör Hasan Şengün, Kepez Belediyespor maçını değerlendirdi.

Kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyen Şengün, “Geldiğimizden bu zamana takım hem hakikaten ivme kazandı. Hem futbolumuzu geliştirdik hem mücadele gücümüzü ve maç alma arzumuzu artırdık. Özellikle geçen hafta onun sinyallerini verdik deplasmanda 3-1 galip geldik. Rakibimiz sayılan Kepez’i çok iyi bir skorla iyi bir oyunla mağlup ettik. Burada sevindirici olan taraf şu rakibimize pozisyon vermedik. Belki bir pozisyon vermiştiriz maç boyunca. Tedbirli oynadık. Yani seyri güzel bir oyun oldu diye düşünüyorum. Takım içerisinde birliktelik, bütünlük ve hırs çok iyiydi. İnşallah devamını getireceğiz. Rakibimizin de yenilmesi bizi moralmen de sevindirdi. Artık işin bilincindeyiz. Her maçımızı final havasında oynuyoruz. Sırada Hisar maçı var. Ona da iyi hazırlanıyoruz. Maçta atmosfer çok iyiydi. Seyircilere teşekkür ediyorum. Onlar bu desteğini devam ettirdiği sürece bizde elimizden geleni yapacağız” de
di.


Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve sakal

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.