isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Şehit Polisin Cenazesi Burdur'a Getirildi
ISPARTA
G.Tarihi: 18.07.2016 17:31
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Şehit Polisin Cenazesi Burdur'a Getirildi

 

Şehit POLİS TOPRAĞA VERİLDİAnkara'daki darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi Akif Altay için Burdur'daki Ulu Cami'de tören düzenlendi.


Şehit Polisin Cenazesi Burdur'a Getirildi (2)

Şehit POLİS TOPRAĞA VERİLDİ

Ankara'daki darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda çıkan çatışmada şehit olan özel harekat polisi Akif Altay için Burdur'daki Ulu Cami'de tören düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından şehit polis Altay'ın özgeçmişi okundu. Daha sonra Burdur İl Müftüsü Hıdır Bayrak tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Törene, Vali Şerif YılmazAK Parti Burdur milletvekilleri Bayram Özçelik ve Reşat Petek, Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker,Burdur Garnizon Komutanı Albay Hakan Tutucu, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, Burdur Belediye Başkanı CHP'li Ali Orkun ErcengizBurdur Emniyet Müdürü EyüpÖzüdoğru, Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan ile şehidin ailesi, yakınları ve Burdurlular katıldı. Tören sırasında şehidin eşi Gülsüm Altay'ı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Nurdan Kamal teselli etmeye çalıştı. Şehit polisin cenazesi daha sonra doğum yeri Çeltikçi İlçesi'nin Güvenli Köyü'nde toprağa verildi.

'CENNETİN GÖMLEĞİNİ GİYDİRDİK'

Şehidin eşi Gülsüm Altay defin sonrası, "Vatan sağ olsun. 25 senedir vatanımız için koştuk. Ateşten gömleği attık, cennetin gömleğini giydirdik. O da onun için koşuyordu. Hamdolsun rabbime. En yüksek derecelere ulaştırdı" dedi. Gülsüm Altay eşinin vasiyeti gereği köyüne defnedildiğini belirtti.

Şehidin defnedilmesi sırasında bazı vatandaşlar 'Hainlere idam' sloganı attı.



Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.