isparta-oto-ekspertiz
"Rakıya Kallavi Zam! Tarih Belli Oldu"
ISPARTA
G.Tarihi: 23.04.2024 22:47
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Rakı fiyatlarına yapılan zam, özellikle rakı tüketicileri için önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş'ın duyurusuna göre, rakı fiyatlarına cuma günü yapılacak zamın yüzde 17'yi geçmesi bekleniyor. Bu zam, özellikle akşamcıları etkileyecek bir gelişme olarak öne çıkıyor.
Geçtiğimiz nisan ayında yapılan zamın ardından cuma günü yapılacak olan zammın, nisan ayı itibariyle rakı fiyatlarına ikinci bir zam olarak yansıması bekleniyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar'ın paylaşımına göre, Saki Rakı grubuna yaklaşık yüzde 5 maliyet zammı gelmişti ve yapılacak olan genel zamın ardından yeni fiyat listesi de paylaşılacak.
Bu zam, rakı fiyatlarını etkileyen faktörler ve tüketicilerin bütçelerine olan etkisi açısından önem taşıyor. İlerleyen günlerde rakı fiyatlarındaki değişikliklerin nasıl bir etki yaratacağı ve tüketicilerin bu duruma nasıl tepki vereceği merak konusu olabilir.
 


Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.