isparta-oto-ekspertiz
​MÜSİAD’DAN ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ YÖNETİCİSİ SAÇKAN’A ZİYARET
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
MÜSİAD’DAN ISPARTA ŞEHİR HASTANESİ YÖNETİCİSİ SAÇKAN’A ZİYARET
 
MÜSİAD Isparta Şubesi Başkanı Selim Mustafa ÖZKUTLU ve Yönetim Kurulu üyeleri Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Kadir Gökhan SAÇKAN’ı makamında ziyaret etti.
MÜSİAD Şube Başkanı Selim ÖZKUTLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Kadir Gökhan SAÇKAN’ı ziyaret ederek hastanede verilen hizmetlere ilişkin bilgi aldı
MÜSİAD Şube Başkanı Selim ÖZKUTLU, Başhekim SAÇKAN’a görevinde başarılar dileyerek, “Isparta’ya tek kalemde yapılmış en büyük yatırım Şehir Hastanesi. Hastanemiz aynı zamanda bölgemize de hizmet vermesiyle ayrı bir önem taşıyor. Sayın Başhekimimiz ve ekibinin başarılı çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Başarılarının devamı diliyorum” dedi. 
Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Kadir Gökhan SAÇKAN da MÜSİAD’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek sağlıkta lider il Isparta’yı daha yukarılara taşımak için gayret  gösterdiklerini söyledi. Şehir Hastanesi’nin sadece Isparta’ya değil bölge illerine de hizmet verdiğini aktaran SAÇKAN, ziyaretlerinden ötürü MÜSİAD Isparta Yönetimine teşekkür etti. 
Ziyarette,MÜSİAD ile Şehir Hastanesi arasında işbirliğini artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceği ve ilerleyen zamanda daha güzel hizmetler verileceği ifade edildi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.



 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.