isparta-oto-ekspertiz
MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇOKER İLE RÖPORTAJ YAPTI
ISPARTA
G.Tarihi: 11.05.2017 22:41
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

TED Isparta Koleji Özel Lisesi öğrencilerinden Cansu Karaca Türk Dili ve Edebiyatı dersinde proje ödevi olan "Röportaj türünün incelenmesi ve röportaj örneğinin hazirlanmasi" konusu kapsamında Isparta İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Şahan Çoker ile röportaj yaptı.

 Cansu Karaca'nın hayallerinizi gerçekleştirebildiniz mi? sorusuna Sayın Çoker; "Evet tüm hayallerimi gerçekleştirdim. Konservatuara girmek istiyordum, girdim. Bana uygun olmadığını anlayınca baba mesleği olan öğretmenliği seçtim ve mesleğim ile ilgili tüm hayallerimi gerçekleştirdim. " dedi.

Yine TED Kolleji öğrencisi Cansu Karaca'nın , sınavsız bir eğitim sisteminin mümkün olup olmadığı sorusuna ise sayın Çoker; bu konuda kendisi de dahil olmak üzere çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Göreviyle ilgili bilgi veren Sayın Çoker daha sonra Isparta'nın başarı sıralamasında Türkiye'de ilk beş arasında yer aldığını, bu başarı oranını artırmaya yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti.
Öğrencilerin mesleklerini seçerken yetenekleri doğrultusunda karar vermelerini, sanatı ve edebiyatı eğitim hayatlarına mutlaka dahil etmelerini de sözlerine ekledi.

Daha sonra Karaca, Milli Eğitim Müdürü Şahan Çoker'e, güzel ve anlamlı röportaj için teşekkür etti.



Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, oturuyor ve iç mekan
 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.