isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Lungelo yuvada kaldı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Lungelo yuvada kaldı

 

 

Geçen yıl takımda en fazla golü atan ve takımın en hareketli futbolcusu olan Lungelo Mtshali Yeşil – Pembeli takımda kaldı. Ayrıca, Koray Kılavuz ve Kaleci Sofu Baykal da gelecek sezon Isparta Davrazspor’da mücadele edecekler.

 

Geçen sezon Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 7. Grupta mücadele eden ve şampiyonluğu bir golle kaçıran Isparta Davrazspor’da yeni sezon hazırlıkları transferlerle sürüyor. Yeşil – Pembeli yöneticiler ilk olarak geçtiğimiz hafta sözleşme imzaladıkları Kaleci Sofu Baykal’ın ardından önceki gün de takımın önemli isimlerinden Lungelo Mtshali ve Koray Kılavuz’la sözleşme imzaladılar.

LUNGELO VE KORAY İMZAYI ATTI

Isparta Davrazspor yönetimi iç transferde geçen sezon taraftarın gönlünde taht kuran Güney Afrikalı Lungelo Mtshali’yi ve Koray Kılavuz’la sözleşme imzaladı. Konu ile ilgili olarak önceki gün saat 14.00’de imza töreni gerçekleştirildi. İmza törenine yoğun katılım oldu. Güller diyarını Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde temsil edecek olan Isparta Davrazspor’da yönetim geçtiğimiz yıl oynadığı futbol ve attığı gollerle taraftarının sevgilisi haline gelen Güney Afrikalı Lungelo Mtshali’nin transferini gerçekleştirdi. Ayrıca geçtiğimiz yıl santrfor olarak forma giyen Koray Kılavuzla da tekrar anlaşıldı.

İMZA TÖRENİNE YOĞUN KATILIM

Metro Mühendislikte gerçekleştirilen imza törenine Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın,  İdari İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Aziz Şencan,Transfer komitesinde yer alan yöneticiler Serkan Çelebi, Bayram Erdinç, Ali Tulum, Erhan Oturak, Teknik Direktör Gökhan Çelebi, Lungelo Mtshali, Koray Kılavuz ve taraftarlar da katıldı.

ÖZAYDIN; “İÇ VE DIŞ TRANSFERDE ÇALIŞMALIMIZ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR”

İmza töreninde konuşan Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Mustafa Özaydın, iç transferde Lungelo Mtshali ve Koray Kılavuz transferlerini gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, bu yılda hedeflerinin mutlak şampiyonluk oludğunu söyledi. Başkan Özaydın konuşmasında; “Davrazspor olarak transfer çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Kalecimiz Sofu ile anlaşma sağlamıştık. Bugün de Lungelo Mtshali ve Koray ile anlaşma sağladık. İç transferin yanı sıra dış transferde de anlaştığımız oyuncuları kamuoyuyla paylaşacağız. Isparta Davrazspor kurumsal yapıyla yönetilecek. Camiamız rahat olsun transferimiz tek tek gerçekleşecek. İnşallah Isparta’nın profesyonel lig özlemine son vereceğiz. Bu konuda Yeşil – Pembeli yöneticiler olarak gece – gündüz alışıyoruz” dedi.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.