isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
İYİLİK İÇİN EL ELE
ISPARTA
G.Tarihi: 26.09.2016 11:43
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
El Ele Derneği, iyilik için çıktığı yola mola vermeden devam ediyor. El Ele Derneği, Güz Kahvaltısı Programı ve Kermesi ile yine öğ-rencilerin ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu unutturmadı.

Kurulduğu günden bu yana ‘iyilik hareketi’ olarak anılan El Ele Derneği, Güz Kahvaltısı Programını hafta sonu Damgacı Sokak’taki
Gül Köşkü’nde gerçekleştirdi.
Çok sayıda konuğun katıldığı programda İl Genel Meclisi Başkanı Ali Bolat,Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şanlıtürk ve çok
sayıda konuk yer aldı.
İhtiyaç sahibi öğrencilere Burs Geliri sağlamak amacıyla geleneksel olarak düzenlenen Güz Kahvaltısı programının yanı sıra düzenlenen kermesle de ihtiyaç sahiplerine kaynak yaratıldı.

Etkinlik hakkında bilgi veren El Ele Derneği başkanı Canan Aydın, “Bugün hem kermesimizi hem kahvaltımızı bir arada
yapıyoruz. Katılım oldukça yüksek oldu. Isparta halkının ilgisinin yoğun olmasından dolayı çok mutluyuz” dedi.
Canan Aydın, bu yıl üniversite öğrencilerine sağlanacak burslar konusunda biraz aksaklıkların yaşanacağını da kaydederek, “Biliyorsunuz ülkemiz çok kritik bir süreçten geçiyor. 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişiminin ardından emniyet birimlerimizin istihbarat çalışmaları da devam ediyor. Bizler yanlış bir hayır yapmamak adına bu sene daha önceden çok iyi tanıdığımız, güvendiğimiz eski öğrencileri¬mize burs vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Canan Aydın, kış aylarının yaklaşması sebebiyle de ihtiyaç sahibi ailelerin giyecek, odun, kömür, soba gibi ihtiyaçlarını karşılama çabalarının devam edeceğini kaydetti.

DEMOKRAT






ISPARTA HABER
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.