isparta-oto-ekspertiz
Iyaşpark’ta Çekiliş ve Konser Bir Arada
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Iyaşpark’ta Çekiliş ve Konser Bir Arada
Isparta Iyaş Group şirketleri tarafından düzenlenen kampanyanın son etap çekilişi heyecanla bekleniyor. Çekilişe sanatçı Selim Gülgören geliyor.
Iyaş Group şirketleri, üç ayrı etapta yürütülen otomobil kampanyasının son etap çekilişi  ile iki kişiyi daha araba sahibi yapacak. Çekiliş Iyaşpark AVM’de 11 Mart  Cumartesi günü saat 15.00’te 2.Noter gözetiminde bölge halkının katılımı ile gerçekleşecek. Ayrıca çekilişi izlemeye gelenleri büyük bir sürpriz bekliyor. “Aşıklar Şehri” şarkısıyla tanınan ve sevilen sanatçı Selim Gülgören şarkıları ve imza töreni ile çekilişe renk katacak. Çekiliş töreni bölgenin tek televizyon kanalı olan Kanal 32’de canlı olarak yayınlanacak. Türkiye’nin dört bir yanından katılımcının olduğu çekiliş kampanyasında davetliler, şans toplarını soluksuz takip edecek. Bu heyecanlı dakikaları ve muhteşem konseri kaçırmak istemiyorsanız 11 Mart Cumartesi günü Iyaşpark AVM’yi mutlaka ziyaret etmelisiniz.



 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.