isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ITB BAŞKANI ADAR'IN ZAFER BAYRAMI MESAJI
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Adar, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkanımız mesajında şunları kaydetti. “26 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin yıldönümünü kutlamanın heyecanı içerisindeyiz. 



Tarihin önemli bir dönüm noktası olan bu zaferle, Milletimizin birlik ve beraberliğini ve vatanın bütünlüğünü tüm dünyaya göstermenin mutluluğunu yaşadık ve yaşıyoruz.  Bugün,  böyle şanlı bir tarihin mirasçıları olarak bizler, geçmişimizden aldığımız güçle, cesaretle, Türkiye Cumhuriyetini korumalıyız ve bizlere emanet edilen bu toprakları daha da yüceltmek, daha da güçlendirmenin yollarını aramalıyız. Bugün, Ay Yıldızlı Bayrağımızın altında hür ve özgürce yaşıyorsak eğer, bu zaferi kazanan şanlı ecdadın mirasçısı olarak bizler de, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmalıyız” dedi.



Başkanımız sözlerine şu şekilde devam etti: “Bu duygu ve düşüncelerle, başta Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan ve ülkemizin milletiyle bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun”
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.