isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISUBÜ'den Güney Kariyer Fuarına Büyük İlgi
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

ISUBÜ HABER BÜLTENİ

Üniversitemizden Güney Kariyer Fuarına Büyük İlgi

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, 8 üniversitenin iş birliğiyle düzenlenen fuara Üniversitemiz de paydaş üniversite olarak organizasyonda yer aldı. Senirkent, Şarkikaraağaç, Atabey, Uluborlu, Keçiborlu, Yalvaç, Aksu, merkez Meslek Yüksekokulu ve fakültelerde öğrenim gören 1061 öğrenci fuara kayıt yaptırdı. Güney kariyer fuarına Kariyer ofisi ekibimiz Doç. Dr İsmail Serkan ÜNCÜ, koordinatörlüğünü de öğretim görevlisi Çiğdem Koçak, Nesim Dikmen ve Emine Ekinci tarafından organize edildi.
Akdeniz Üniversitesi ev sahipliğinde, Mimar Sinan Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen GÜNKAF'da, bakanlıklardan kamu kurumlarına, turizm alanında faaliyet gösteren sektörlerden eğitim kurumlarına kadar 250 kurum kuruluş stant açtı.
Üniversitemizin Fuarda özellikle 7+1 ve 3+1 Eğitim Modelleri, İşyeri Eğitimi Programı büyük ilgi çekti. Katılımcı kuruluşlar ve şirketler üniversitemizin modeline entegre olabilmek için standımızdan randevu ve bilgi aldı.
Fuar standımızı ziyaret eden öğrencilerimizi standımızda üniversitemiz rektörü Prof. Dr. İbrahim DİLER karşıladı. Prof. Dr. İbrahim DİLER öğrencilerimiz ile buluşması sırasında "Üniversitemiz bu fuar ile sadece sanayi sektörüne değil sektörlere nitelikli iş gücü yetiştirdiğini ve bölgede önemli bir açığı kapattığını görme imkanı bulduğunu, artık hedeflerimiz arasında  sadece üniversite sanayi işbirliği değil sektör işbirliği kavramı ile yola devam etmemiz gerektiğini" vurguladı.
Fuar kapsamında iş ve staj başvuruları alınarak, kariyer planlamasına yönelik eğitim, seminer ve konferanslar düzenlendi. Üniversitemiz staj, işyeri eğitimi anlaşmaları yaparak sektörlerle olan bağını güçlendirdi.


 


Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.