isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'NIN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞMA VAR!
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ŞEHRİN HER BİR YANINDA ÇALIŞILIYOR
Isparta Belediyesi şehrin dört bir yanında yatırımlara devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü altyapı ve asfalt çalışmalarını da gündüz-gece demeden çift vardiya olarak sürdürüyor. Gazi Kemal ve İskender Mahallelerinde başlatılan altyapı ve asfalt çalışmaları tamamlandı. Yenilenen altyapısı ve yol çizgileri ile birlikte mahalleler yeni bir görünüme kavuştu.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, İskender Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen gece asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Günaydın, Gazi Kemal Mahallesi ile İskender Mahallerindeki altyapı ve asfalt çalışmalarının tamamlandığı söyledi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“Gazi Kemal ve İskender Mahallelerimizde sona geldik, tamamladık. Bu iki mahallemizde toplam 30 sokağımız bulunuyordu. Altyapısı tamamlandı, stabilize çalışmaları bitirildi,  asfalt işleri gerçekleştirildi. Bu iki mahallemizde en büyük sorunlardan birisi içme suyu borularının tamamen çürümesiydi, bunlar yenilendi. Yağmur suyu hattı döşendi ve kanalizasyon boruları da değişti. Mahallemizdeki yollarda kod düzenlemesi yapıldı, bazı sokaklarımızın kodları da düşürüldü. Tamamlanan mahallemizdeki yollarımızla birlikte, yol çizgi çalışmaları da bitirilmiş olacak. Böylelikle çok süratli ve verimli bir şekilde adeta altyapısı çöken mahallelerimizi de tamamladık. Mahallemiz yenilendiği gibi yeni bir görünüm kazandı. Bu mahallelerimizi kısa zamanda bitirdiğimiz için arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.
Bu mahallelerimizle birlikte yine 4-5 noktada aynı anda çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda Yayla Mahallemiz ve Kurtuluş Mahallemizde çalışmalar var. Yine Emniyet Müdürlüğü ile Çünür Mahallesine kadar olan yan yolda çalışmalarımız devam ediyor. Şehrin her bir yanında çalışılıyor.  Çalışmaların mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere Isparta’mıza hayırlı olmasını dilerim”
İskender Mahallesi Muhtarı Ramazan Geyranlı da, “Yapılan çalışmalardan dolayı şahsım ve mahalle sakinlerim adına başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 25 senedir böyle bir çalışma yapılmamıştı. Tüm ara sokaklar, çıkmaz sokaklar bile asfaltlandı, altyapımız değiştirildi. Tekrar bu çalışmalarından dolayı başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.







Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.