isparta-oto-ekspertiz
Isparta'dan İnanılmaz Performans Antalya'yı Yakaladı!
ISPARTA
G.Tarihi: 09.06.2016 22:44
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

BAKA Genel Sekreteri Mehmet Sırrı Özen, 2015 mali destek programı sonuçları kapsamında Isparta’nın 34 projeyle hibe desteği almaya hak kazandığını söyledi. Bölgede Antalya 37, Burdur ise 19 proje aldı.

BAKA Genel Sekreteri Özen, sonuçları yeni açıklanan Mali Destek Programı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

207 PROJEDEN 90’I DESTEK ALDI

Batı Akdeniz’de bulunan Antalya, Isparta ve Burdur’dan toplam 90 projenin mali destek programı kapsamında hibe desteği almaya hak kazandığını söyleyen Mehmet Sırrı Özen, “Bu yıl mali destek çağrısına 12 milyonla çıktık. Geçen yıl 20 bilgilendirme toplantısı bu yıl 26 toplantı yaptık. 214 civarında proje başvurusu oldu. Ön eleme çeşitli eksikliklerden dolayı değerlendirmeye girecek proje sayısı 207’ye düştü. 30 bağımsız değerlendirici bu projeleri tek tek inceledi. Daha sonra projeler komiteye girdi. Ve 90 proje hibe desteği almaya hak kazandı” dedi.

İKİ KATI ARTIŞ VAR

BAKA’nın bir önceki yıl mali destek programında 41 projeye hibe desteği verdiğini hatırlatan Genel Sekreter Özen, “Rakam da 17 milyon civarında idi. Yani bir önceki yıl 17 milyonla 41 projeye destek verdik şimdi 12 milyonu 90 projeye dağıtıyoruz. Parasal oran düşmesine rağmen destek alacak projesi sayısı iki katı artmış durumda” açıklamasında bulundu.

ISPARTA İNANILMAZ PERFORMANS GÖSTERDİ

Öte yandan Isparta’nın sonuçlanan mali destek programı kapsamında inanılmaz bir performans gösterdiğine dikkat çeken Sırrı Özen, “Isparta’da 34 proje destek aldı. Bu rakam Antalya’da 37, Burdur’da ise 19. Sonuç olarak Isparta Antalya’yı yakaladı” dedi.

90 projenin dağılımına ilişkin de konuşan BAKA Genel Sekreteri Özen, “Projelerin yüzde 45’i kobiler, yüzde 17’si kamu kuruluşları, yüzde 12’si belediyeler ve yüzde 16’sı sivil toplum örgütlerine ait” diye konuştu.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.