isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA YETİMLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN İFTAR
ISPARTA
G.Tarihi: 11.06.2017 15:42
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
İnsani Yardım Vakfı (İHH) İsparta Şubesi ve Süleyman Demrel Üniversitesi işbirliği ile yetimlerin yüzünü güldüren iftar sofrası kuruldu İftara, yaklaşık 500 yetim katıldı.

Süleyman Demire! Üniversitesi Doğu Kampüsü Yemekhanesinde önceki gün düzenlenen iftar programına yetimler, aileleri ve onların hamileleriininn yanı sıra, Süleyman Demirel Üniversitesi yöneticileri ile İnsanı Yardım Vakfı (İHH) Isparta Şubesi yöneticileri katıldı.
İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan İnsani Yardım Vakfı (İHH) Isparta Şubesi Başkanı Osman Akçıl, İHH olarak zulme hiçbir zaman sessiz kalmadıklarını ve her zaman zulme uğrayan mazlumların yanında olduklarını belirterek şunları söyledi;
''İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayında bile dünyanın birçok ülkesinde Müslümanların zulme uğradığını muşahade ediyoruz Bugün Dünya Yetimlerler Günü. Böylesıne önemli br günde günün anlam ve önemine binaen böyle bir iftar programı düzenlemekten son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum.




''DESTEĞİNDEN DOLAYI SDÜ YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM''

Bugün burada aslında dün­yanın en güzel sofralarından birisinde bulunuyoruz. Bundan dolayı öncelikle Rabbımtze şükrediyorum. Çünkü burada yetim çocuklarımız ve onların cefakâr anneleri var İHH'nın teklifiyle İslam İşbirliği Konferansı Teşkilatının verdiği kararla, hicri takvim olarak Ramazan ayının 15 inci günü bundan sonra Dünya Yetimler Günü olarak kutlanacak Allah'a şükürler olsun, soframız bereketlendi. Biz 300 kişi beklerken iftarımıza 500 kişi katıldı.

İHH Dünya da 45 bm yetime düzenli 250 bin yetimi de dönemsel olarak desteklemektedir 45 bin yetimimizin 13 bmı Filistinli Gazzeli yetimimiz Hazır burada yetim çocuklarımızı bulmuşken onlardan rica ediyorum Şu anda Gazze de katil Siyonist İsrail tarafından bombalanan kardeşlerine dua etsinler Allah yetimlerin duasını geri çevirmez. Dünya Yetimler Günü inşallah oradaki yetimlerimizin kurtulmasına Siyonist devletin yok olmasının başlangıcı olur. Bize bu iftar programında desteğini esirgemeyen Süleyman Demrel Üniversitesi Rektörlüğüne de tüm yetimler adına teşekkür edıyorum'' dedi.

Kaynak: Isparta İHH
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.