isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA SEL BASKINI YAŞANDI
ISPARTA
G.Tarihi: 05.08.2017 11:14
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
 

Isparta'da Şiddetli Yağış 25 Evde Zarara Yol Açtı

Isparta’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış merkeze bağlı Büyük Hacılar ve Küçük Hacılar köyünde su baskınlarına neden oldu.


Isparta'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış merkeze bağlı Büyük Hacılar ve Küçük Hacılarköyünde su baskınlarına neden oldu. Şiddetli yağışta Büyük Hacılar köyünden geçen dere kanalına rağmen kanal yanından geçen yoldan gelen selin görüntüsü cep telefonu kameralarına yansıdı. İki köyde 25 ev hasar görürken herhangi bir can kaybı ve evcil hayvan telefi olayı yaşanmadı. Su baskını sırasında yollarda çökmeler yaşandı

Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydın, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu, DSİ 18. Bölge Müdürü Mahmut Berber ile birlikte şiddetli yağıştan etkilenen köylere gitti. Vali Günaydın, köy halkı ile beraber iki köyde yaşanan su baskını ile ilgili incelemede bulundu. DSİ Bölge Müdürü Berber, Vali Günaydın'a yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Günaydın, projeleri hazırlanan taşkın koruma işinin bir an önce ihalesi yapılarak gerekli tedbirlerin alınması konusunda talimat verdi. AFAD yetkilileri hasar tespit çalışmalarına başlarken, Özel İdare ekipleri de yol düzenleme çalışmalarına başladı. 



Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, çocuk, gökyüzü, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar, çocuk ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, dağ, ağaç, gökyüzü, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, gökyüzü, ağaç, ev, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 10 kişi, ayakta duran insanlar

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, ağaç, ev ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 13 kişi, iç mekan

BÜYÜK HACILARDA SEL BASKINI DSİ ANINDA MÜDAHALE ETTİ

DSİ 18. Bölge Müdürü Mahmut Berber, Isparta Merkez Büyükhacılar Köyünde aşırı yağış nedeni ile sel baskınları yaşanan noktalarda incelemede bulundu. 181 Şube Müdürü Osman Erkan'a Gerekli çalışmaların yapılması konusunda talimat verdi.

Isparta Valisi Sayın Şehmus Günaydın, DSİ 18. Bölge Müdürü Mahmut Beber köy halkı ile beraber Isparta Merkez Büyük Hacılar Köyünde yaşanan sel baskını ile ilgili incelemelerde bulundular. Bölge Müdürü. Mahmut Berber Valimiz Günaydın’a yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. 181 Şube Müdürlüğün^nce Projeleri hazırlanan taşkın koruma işinin ihale aşamasında olduğu ve Bölge Müdürü'nün Talimatı ile bir an önce ihalesi yapılarak gerekli tedbirlerin alınması konusunda talimat verildi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.