isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Şehidimiz Son Yolculuğuna Uğurlandı!
ISPARTA
G.Tarihi: 27.06.2016 21:57
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Şehit Piyade Onbaşı Hasan Hüseyin Gül Son Yolculuğuna Uğurlandı.


Şehit Uzman Çavuş Gül'ün Cenazesi Memleketi Isparta'ya Uğurlandı
 

Bitlis'te terör örgütüne yönelik operasyonda el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Onbaşı Hasan Hüseyin Gül (26), memleketi Isparta'nın Gelincik Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı.


Bitlis merkez Kelaşebir Tepe Bölgesi'nde PKK'lı teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Hasan HüseyinGül'ün cenazesi, saat 18.15 sıralarında Bitlis'ten Süleyman Demirel Havalimanı'na getirildi. Ardından baba ocağı Gelincik Köyü'ne götürüldü. Burada şehit için cenaze töreni düzenlendi. Törene; Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç, İl Genel Meclisi Başkanı Ali BolatIsparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, siyasi partilerin il başkanları, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, askeri erkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, Şehit Piyade Uzman Onbaşı Gül'ün öz geçmişinin okunmasıyla başladı. ArdındanIsparta İl Müftüsü Galip Akın, şehidin cenaze namazını kıldırıldı. Daha sonra omuzlara alınan Türk bayrağına sarılı tabut, cenaze nakil aracına konuldu. Bu esnada şehidin annesi, babası ve ailesi, gözyaşlarına hakim olamadı. Köy mezarlığına götürülen şehidin naaşı, dualar eşliğinde toprağa verildi. İki kardeşi bulunan Şehit Hasan Hüseyin Gül'ün evli olmadığı öğrenildi.


Şehit Piyade Onbaşı Hasan Hüseyin Gül Son Yolculuğuna Uğurlandı
 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.