isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA PEHLİVANLARDAN GÜNAYDIN’A TEŞEKKÜR
ISPARTA
G.Tarihi: 16.08.2017 10:36
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
PEHLİVANLARDAN GÜNAYDIN’A TEŞEKKÜR
Isparta Belediyesinin 5 Ağustos’ta düzenlendiği ve 632 pehlivanın katıldığı güreşlerde başpehlivanlığı kazanan Mehmet Yeşil Yeşil ve büyük ortada birincilik kürsüsüne çıkarak altın kemer alan Mevlüt Köken, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Güreş tertip komitesi üyelerinin de bulunduğu ziyarette başpehlivan Mehmet Yeşil Yeşil, Başkan Günaydın’a maketten yapılmış kispet hediye etti.
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Günaydın’a kispet hediye eden Isparta’nın Başpehlivanı ve altın kemerin sahibi Yeşil Yeşil, geçen hafta çok sayıda güreşlere katıldığını, Isparta’da yapılan güreşler dolayısıyla her gittiği yerde çok olumlu tepkiler duyduğunu söyledi. Yeşil Yeşil, 6 yıldır Isparta’da olduğunu ve bu süre içerisinde halkın gönülen kendisine çok destek olduğunu belirterek, şehir dışındaki güreşlere Ispartalılardan çok katılanlar olduğunu ve kendisini desteklediklerini anlattı. Yeşil Yeşil, “Ispartalılarla karşılıklı değer buradaki güreşlerde ortaya çıktı. Büyük bir organizasyonda bu sevgi daha da belirgin oldu. Diğer pehlivan arkadaşlarımız ‘Antalya’da bu sevgi sana gösterilmedi’ diyorlar. Buradaki gördüğüm sevgi ve ilgiden dolayı çok memnunum ve Ispartalılara teşekkür ediyorum. Sayın Başkanım sizlere de Isparta’da böylesine büyük bir organizasyona imza attığınız için teşekkür ediyorum” dedi.
Büyük orta güreşlerinde de birincilik kürsüsüne çıkarak altın kemer alan Mevlüt Köken de, “Böylesine güzel bir organizasyon yaptığı ve güreşleri Isparta’da gerçekleştirdiği için başkanımıza teşekkür ediyoruz. İlk defa büyük ortada bir altın kemer bana nasip oldu. Çok güzel güreşler oldu, seyirci kitlesi çok fazlaydı. Cumartesi günü olmasına karşın hem güreşçi sayısı hem de seyirci çok fazlaydı” görüşlerinde bulundu.
Isparta’da düzenledikleri yağlı güreşlere katılan altın kemer sahibi olan güreşçileri ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Isparta’da düzenlemiş olduğumuz yağlı güreşlerden dolayı duydukları memnuniyet ifadelerini bize ilettiler. Ata sporumuz güreşin Isparta’da düzenlenmesinden dolayı yaşanan olumlu gelişmeleri konuştuk. Güreşçilerimiz Isparta’da kıran kırana ciddi bir güreş yaptılar ve altın kemerin sahibi oldular. Bütün gayretlerini ortaya koydular. Türk’e milli güreşimize yakışır bir şekilde mücadele ettiler. Altın kemerleri de hakkıyla aldılar. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum, önümüzdeki senelerde de güreşçilerimizi burada görmekten mutluluk duyacağımızı ifade ediyorum. Gelecek yıl yeni tesisimizde güreşler yapılacak” şeklinde konuştu.

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve sakal

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, oturan insanlar ve iç mekan
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.