isparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Organik Yöresel Ürünler Tek Bir Adreste Toplandı
ISPARTA
G.Tarihi: 14.07.2016 01:01
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA


TÜRKİYE'NİN YÖRESEL EN DOĞAL GIDA ÜRÜNLERİ,ORGANİK LEZZETLERISPARTA'DA GURME'DE

Yediğiniz ürünlerin kaliteli, katkısız, doğal ve organik olmasını istiyorsanız Isparta'ya kapılarını açan Sedat Öz GURME'de aklınıza gelen tüm besin ve gıda ürünlerini yerinden gelme ve organik olarak bulabilirsiniz.

Türkiye'nin her yöresinden, verimli topraklarda yetişmiş doğal ve organik ürünleri  
Sedat ÖzGURME sizlerin damak lezzetine sunuyor. 


GDO'lu ürünler yerine köyde doğal ortamda yetişen,bir çok hastalığa deva ürünleri almak isteyenler, yerinden özel olarak gelen tamamen organik ürünlerin yer aldığı Sedat ÖzGURME'de tüm ünlü markalarve lezzetler bir arada toplandı.

Adres: Gazi Kemal mahallesi müftülük ilerisi ISPARTA

1.Keçi Sütü ve Ürünleri
2.Hakiki Kovan Balı
3.Köy Yumurtaları
4.Eski Kaşar
5.Sucuk ve Pastırma Çeşitleri
6.Ayvalıktan Sızma Zetinyağı ve çeşitleri
7.Peksimet ve pestil
8.Tüm Reçel Çeşitleri (Süt Reçeli)
9.Fındık,Kaju Ezmesi ve Kreması

İŞTE FOTOĞRAFLARLA ISPARTA SEDAT ÖZGURMEŞARKÜTERİ


















 

Türkiye’nin ve Dünya’nın bütün lezzetlerini ayağınıza getirdik

 

Yılların getirdiği tecrübe, kaliteye olan inanç ve işine olan sevgisiyle kendini, Türkiye’nin ve Dünya’nın bütün lezzetlerini Ispartalıyla buluşturmaya adamış bir isimle keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Pazarlamacılıktan marka değerine uzanan bir yol Sedat Öz, 1966 Afyon Dazkırı doğumlu. Askerden geldiği 1986 yılından 1995 yılının Ekim ayına kadar pazarlama sektöründe çalışmış ve o yıllar Sedat Öz için bugün sahip olduğu tecrübenin doğuşu olmuş. 1995 yılının Ekim ayında ise Öz-Gemlik’i kuran Sedat Bey o günleri şöyle anlatıyor; 1995 yılının onuncu ayına kadar elde ettiğim deneyimlerimin ardından dar ve kısıtlı imkanlar içerisinde küçük bir yerde kendi işimi kurdum. Tabii ki o dönemlere göre küçük bir işletme olduğumuz için ve kardeşimin de yaşının küçük olmasından ötürü daha çok babam yardımcı oluyordu ve işlerimi ikimiz yürütüyorduk. Sıcak satış deneyimlerimizin getirisinin yanında Isparta’da o yıllarda şarküteri ürünleri satıyorduk. O küçük işletme her geçen gün büyümeye devam ederken, Türkiye ve Dünya gibi Isparta’da değişiyordu. Bu değişime hem ayak uydurmak hem de kaliteyi Isparta’ya sunmakta gerekliydi. İşte Sedat Öz’ün tecrübesi ve hizmet anlayışı bugünün Sedat Öz’ünü de ortaya çıkarmaya başlamıştı.

“Sedat Öz Gurme’nin” sahibi Sedat Öz, pazarlamacılıkla başlayan iş yaşamının büyük bir marka değeri haline ve küçük bir işletmeden gıda sektöründe önemli bir isim haline geliş hikayesini anlatırken, Ispartalıların gıda tüketimi konusunda nelere dikkat etmesi gerektiğini de detaylı bir şekilde bizimle paylaştı.sedat öz

Öz Gemlik’in büyümesiyle beraber 2010 yılında yeni bir distribütörlük aldık. 2010 yılında ise Öz Gemlik’in kısaltması olarak Öz-Gem şirketimizi kurduk. O da yine kendi iş yerimize ait olan farklı bir adres Petek Sanayi’de faaliyetlerine başladı. Bununla birlikte 2010 yılında beş arkadaşımızın içinde olduğu Dr. Pizza ailesine katıldık. Tesadüftür ki aynı gün içerisinde başka bir arkadaşımla birlikte Öz-Bir’i kurduk. Bu şirketlerimize de Türkiye’nin en önemli gıda firmalarının distribütörlüklerini kazandırdık.

Isparta bütün lezzetleri tatmalı Gıda sektörünün öncü isimlerinden Sedat Öz, yıllardır kafasında yer edinen bir hizmeti Isparta’ya kazandırmaya başlıyor ve “Sedat Öz Gurme” doğuyor. Kurduğumuz şirketlerimizde ki faaliyetlerimiz devam ederken, uzun yıllardır düşüncemiz dahilinde olan bütün illerin meşhur ürünlerini bir çatı altında toplayıp seçkin, kaliteli ve organik olanlarını Ispartalı’ya sunmaya başladık. Bunu gerçekleştirirken elbette en büyük gücümüz 1995’ten bugüne gelen tecrübemizdi. Burada bizim için önemli olan uzun yıllardır yürüttüğümüz faaliyetimizin bir meyvesi düşüncesidir. Bu nedenle bu işimizde karlılık ve ya kar etme düşüncesi ikinci planda. Sürekli olarak bu iş yerimizde ürünlerimizi yeniliyor ve büyüyoruz. Şu an içinde bin 100 barkoda kadar ulaştık.

Herkes Şarküteri işi yapabilir ama herkes şarküteri ürünlerini bilemez Bir yanda kalite bir yanda da sağlığımızı tehdit eden, sahte, taklit ve fason gibi sıfatlarla adlandırılan ürünler var. Bu ürünler nasıl ayırt edilir, nelere dikkat edilir ve bu ürünlere ne kadar güvenebiliriz? İşte Sedat Bey, bu soruların yanıtlarını tek tek açıklıyor. Bir kere bizim mağazamızda şöyle bir özellik var. Temizlik ve hijyenin en üst kademede olmasının yanında, müşterimizin aldığı ürünün mutlaka ve mutlaka marka bilinirliğini en ön planda tutuyoruz. Markası olmayan, açıkta satılan ve menşei belli olmayan hiçbir ürünü mağazamızda satmıyoruz. Doğallığının yüzde yüz olduğuna dikkat ediyor ve ürünlerimizde mutlaka yüzde yüz ibaresini bulunduruyoruz.

Ürünlerin meşhur olması yeterli değil, bir de iyisini bilmek gerekiyor İllerin her şeyi meşhurdur ama o meşhur ürünlerin en iyi olanlarını toplayıp mağazamıza getirip Ispartalı’ya sunuyoruz. Örneğin Manisa’nın meşhur Mesir Macununu yapan birçok firma var. Aldatmacası dediğimiz sentetik olanları var. Ama biz bunları değil Bakanlıkların izniyle üretilmiş olanlarını ve denetimlerin en üst seviyede olduğu firmalarla çalışıyoruz. Bursa’nın en iyi kestane şekercisiyle anlaşmalı olarak çalışırken, Erzincan tulumunu Erzincan’ın Şavak yöresinden, Ezine peynirini Çanakkale’den, eski kaşarı Kars’tan, koyun kaşarını Trakya’dan getiriyoruz. Yani o illerin meşhur ürünlerinin en iyi olduğu yer ve firmalardan getirtiyoruz. Diğer bir yandan da ballarımızı da yörelerinin en iyi ürünlerini getirtiyor ve birçok seçenek sunuyoruz. Bu ürünlerimizde de aynı şekilde markası olan, üretim ve son kullanma tarihi olan, tahlilleri yapılmış olduğuna dikkat ediyoruz. Bu konuda Ispartalıların güvenini kazanmayı hedefliyor ve yılların getirdiği tecrübemizi de hizmet olarak sunmak istiyoruz.

Ispartalı en çok ne tüketiyor? “Sedat Öz Gurme” mağazalarına gittiğiniz zaman hem Türkiye’nin hem de Dünya’nın en önemli lezzetlerini farklı çeşitleriyle bulmanız mümkün. Peki, bu çeşitlilikler arasında Ispartalı en çok hangi ürünleri tüketiyor? Biz mağazamızı açalı daha altı ay oldu. Özellikle et ürünlerinde çeşitliliğimiz yüksek. Pastırmayı elde dilimliyor olduğumuzdan dolayı oldukça fazla tüketilen bir ürün. Ayrıca baldaki çeşitliliğimizden dolayı da bal tüketimine oldukça önemli bir rağbet var. Çünkü Isparta’da bugüne dek bizim sattığımız gibi ultra kalitede güzel ürünler satılmamış. İşte seçiciliğimiz ve önem verdiğimiz bu durumlardan dolayı Ispartalımıza iyi bir vitrin oluşturduk. Özellikle reçel gruplarında standartların dışına çıktık. Ceviz, narenciye, patlıcan, Hatay’ın kabak ve Aydın’ın incir reçeli gibi birçok çeşitle reçel gruplarımızı geliştirdik. Karadeniz’den farklı ve özel çikolata ürünleri getirdik. Organik ürünler ve organik çaylar bulunduruyoruz.

İtalya’nın Kuzeyi, Danimarka’nın doğası kısacası Dünya Isparta’ya taşındı “Sedat Öz Gurme” yalnızca Türk lezzetlerini değil Dünya’nın en önemli damak tatlarını da Isparta’ya getirmenin gururunu yaşıyor. Elbette kalite ve hizmet anlayışı da bu noktada en ön plana çıkıyor. Tabii az önce sözünü ettiğimiz ürünlerimizin yanında yalnız Türkiye’nin meşhur ürünlerini değil Dünya’nın meşhur ürünlerini de Isparta’mızla buluşturduk. İtalya’nın meşhur parmesan peyniri, Danimarka’nın rokfor peyniri ve bununla beraber suda mozeralla gibi ürünlerimizle birlikte daha birçok Dünya lezzetini mağazamızda bulabilirsiniz. Ürün çeşitliliğinde sınır yok. Dondurulmuş ürünlerde de kalite “Sedat Öz Gurme” Çalışan hanımlara, bekar erkeklere ve son dakika misafirlerine sofra hazırlamanın kolay yolu dondurulmuş ürünlerde de “Sedat Öz Gurme” kalitesi, çeşitliliği ve seçiciliği en üst seviyede düşünülmüş. Ispartalımıza donuk ürünlerimizle de hizmet veriyoruz. İçinde işkembe çorbasının bulunduğu yepyeni donuk ürünlerimiz var. Donuk Hatay Künefesi, yine meşhur içli köftenin de dondurulmuş halini mağazamızda bulmak mümkün. Şalgam gruplarımızda var. Gürcistan gelen bol mineralli sodamız var. Bu şekilde her geçen gün kendimizi yeniliyor her geçen gün yeni bir lezzeti Isparta’ya kazandırıyor ve bu işte gurme olduğumuzu iddia ediyoruz. Yine belirtmeliyim ki açık olan ürünlerimizi de müşterilerimize muhakkak tattırıyoruz. Bu vesileyle tüm gurme müşterilerimizi mutlaka mağazamıza bekliyoruz.

Sedat Öz uyarıyor: ‘Her bal, bal değildir. Denetimden geçmemiş sahte bir baldan iki çay kaşığı kadar yemek kanser sebebi iken kaliteli bir baldan günde bir tatlı kaşığı yemenin faydası büyüktür’


 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.