isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA OKUMA TUTKUSU KİTAP YAZDIRDI
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Isparta Okuma Tutkusunu Kitaba Dönüştürdü

Isparta'da lise mezunu 18 yaşındaki Ceynur Daldal, kitap okuma tutkusunu yazıya dönüştürdü.


Isparta'da lise mezunu 18 yaşındaki Ceynur Daldal, kitap okuma tutkusunu yazıya dönüştürdü. Adını 'Anladım ki Sonbaharsın' koyduğu 368 sayfalık kitap yazan Daldal, Duygularımı ve yüreğimi katarak yazdım. Burada her hayattan, her kişilikten insanlar var dedi.Burdur'da doğduktan sonra ailesiyle birlikte Isparta'ya yerleşen Ceynur Daldal, bu yıl Gülkent Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Kitap okumayı çok seven Ceynur Daldal, kitap sevgisini yazıya dönüştürdü. 9'uncu sınıfta kısa kısa başladığı yazılarını hikayeleştiren Ceynur Daldal, bunları bir kitapta toplamaya karar verdi. Yaklaşık 2 yıllık çalışmasının ardından yazılarını 'Anladım ki Sonbaharsın' adlı kitapta toplayan Daldal'ın kitabı 15 gün önce piyasaya çıktı. Basım masraflarının yarısı babası, kalanı da yayınevi tarafından karşılanan kitap yaklaşık 3 bin adet bastırıldı.

CEYNUR DALDAL ile ilgili görsel sonucu

CEYNUR DALDAL ile ilgili görsel sonucu

MESLEK DEĞİL HOBİ VE TUTKU

Mezuniyet töreninde kitabının tanıtımını yapan Ceynur Daldal, okul müdürüne imzalı kitap hediye etti. Kitap okumayı ve araştırmayı çok sevdiğini anlatan Ceynur Daldal, kitap okumanın kendisi için tarif edilemez bir mutluluk olduğunu aktardı. Kitap yazmaya karar verdikten sonra arkadaşlarının ve ailesinin bu konuda kendisine çok destek olduğunu kaydeden Daldal, kitap yazmayı meslek olarak değil, hobi ve tutku olarak devam ettirmek istediğini vurguladı. Daldal, Kendi hayalim, hedeflerim başka, bu bambaşka bir aşk benim için. Umarım bunun devamı gelir dedi.

368 sayfalık 'Anladım ki Sonbaharsın' adlı kitabını da anlatan Ceynur Daldal, Duygularımı ve yüreğimi katarak yazdım. Burada her hayattan, her kişilikten insanlar var. İnsanların hayatları var. Bir cümle de kendinize has bir şey bulursunuz diye konuştu.

Kitap yazmaya devam edeceğini söyleyen Daldal, şöyle dedi

Sürekli okumaya ve yazmaya devam edeceğim. Kitap okumak ve yazmak hayatımın her köşesinde olacak. Bu kitabı yazdıktan sonra öğretmenlerim çok sevindi. Isparta'da çok fazla olan bir şey değil kitap yazmak. Zaten kitabı yazarken de bana çok destek oldular.

 

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.