isparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Okul Başkanından Örnek Davranış
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Okul Başkanından Örnek Davranış

Isparta İl merkezinde eğitim yapan Halı Kent İlk Okulunda öğrenim gören Ceren Özdemir başkanlık seçimlerinde taahhüt etmiş olduğu sözünü gerçekleştirdi.
Okul başkanlığı seçim döneminde arkadaşlarına seçilmesi halinde ücretsiz fidan dağıtım sözü veren Halı Kent ilk okulu dördüncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir vermiş olduğu ücretsiz fidan dağıtım sözünü gerçekleştirmenin gururunu yaşadı. Başkan seçildikten sonra arkadaşlarına dağıtmak için vadettiği fidanları temin etmek için Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne müracaat ederek yardım istedi. Isparta Orman Bölge Müdürlüğü'den, taahhüdüne yardımcı olmak gayesiyle çam, sedir, servi ve ardıç türlerinden oluşan 300 adet tüplü fidan okulda eğitim gören öğrencilere dağıtılması için ücretsiz olarak verildi. Bölge Müdürümüz İsmail Tüfekçi fidan dağıtım vaadinden dolayı bu örnek davranış nedeniyle İlkokul öğrencisi Ceren Özdemir’i kutladı ve her zaman bu tür taahhütlerin destekçisi olacaklarını belirtti.
Okul Başkanı öğrenci fidan dağıtım programı sonunda verdiği sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek,Isparta Orman Bölge Müdürlüğüne teşekkür etti.



Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar


Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, sakal

Görüntünün olası içeriği: 12 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar, kalabalık, ağaç ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, kalabalık ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 5 kişi, ayakta duran insanlar, çiçek ve açık hava

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.