isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA HAYVAN BARINAKLARI İÇİN EN UYGUN YAPI ŞEKLİ UYGULANIYOR
ISPARTA
G.Tarihi: 23.08.2016 18:04
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

EN UYGUN YAPI ŞEKLİ UYGULANIYOR

Isparta Belediyesi, eski Burdur Yolu üzerinde Hayvan Barınağı kurma çalışmalarını sürdürüyor. Hayvan barınağının bulunduğu alanda ileride herhangi bir tehlikenin yaşanmaması amacıyla altyapı çalışması gerçekleştirilirken, diğer taraftan da inşaat çalışmaları için firma şantiyesini kurdu ve inşaata başladı.
Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Hayvan Barınağı alanında incelemelerde bulundu. Beraberinde teknik ekibiyle birlikte, inşaatı yapacak olan firma yetkilileriyle bir araya gelen Başkan Günaydın, son durum hakkında bilgiler aldı, projeyi inceledi. 
Çok hızlı bir çalışma sürdürdüklerini söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, alandaki çalışmaların kış girmeden tamamlanmasını hedeflediklerini kaydetti. Amaçlarının doğayı koruyarak en uygun yapı şeklinin uygulanması olduğunu belirten Başkan Günaydın, “Yapılarımızda doğal yapım malzemeleri ve ahşaplar da kullanılacak. Yapılar estetik, doğa yapısına uygun olarak inşa edilecek. Hayvanların da doğal yapıdan oluşan yerleri olacak. Mevcut çalışmalarda daha neler yapılabilir diye bugün arkadaşlarımızla bir toplantı gerçekleştiriyoruz. Pergola, saçak ve gölgelikler ekleniyor. Bu alanımızda doğallık ön planda olacak. Alanımız hem hijyenik, hem kullanım ve estetik olarak en iyi şekilde olacak. Bu da Isparta’mızın bir eseri olacak. Ailelerimiz buraya rahatlıkla gelip güzel bir gün geçirebilecekler. Bu alanımızın hayvan severlere ve Isparta’mıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.





Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.