isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Hafriyat Kamyon ile Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü
ISPARTA
G.Tarihi: 19.05.2017 00:54
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta'da Hafriyat Kamyon ile Minibüs Çarpıştı: 1 Ölü, 22 Yaralı
Isparta'da hafriyat kamyonu ile yolcu taşıyan minibüsün çarpışması sonucu bir kişi öldü, 22 kişi yaralandı. Kaza sonrası her iki aracın sürücüsü de gözaltına alındı.

Isparta'da kamyon ile minibüsün çarpışması sonucu  17 yaşındaki Cengizhan Kapçı adlı genç hayatını kaybetti., 22 kişi yaralandı. Ali T. idaresindeki 34 GN 8150 plakalı hafriyat kamyonu, Eğirdir-Gelendost yolu Göktaş mevkisinde, Emir K. yönetimindeki 32 DB 793 plakalı ilçe minibüsü ile çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.

YARALILAR HASTANELERE KALDIRILDI

112 Acil Servis ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar, ambulanslarla Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi ile Süleyman Demirel Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

HER İKİ ARACIN SÜRÜCÜSÜ DE GÖZALTINA ALINDI

Yaralılardan kimliği henüz belirlenemeyen biri hayatını kaybederken, biri ağır, 6 kişinin tedavileri devam ediyor. Ayakta tedavi gören 16 kişi ise taburcu edildi. Her iki aracın sürücüsü de gözaltına alınd.




Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, yakın çekim

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar, gökyüzü, araba, dağ, açık hava ve doğa

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, gökyüzü, dağ, bulut ve açık hava
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.