isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA GÖLETE GİREN ÇOCUK BOĞULDU!
ISPARTA
G.Tarihi: 07.06.2017 17:08
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

SERİNLEMEK İÇİN GÖLETE GİREN 3 ÇOCUKTAN 1’İ ÖLDÜ

Darıderesi göletinde bir çocuk boğuldu..

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava

TASFİYE HAVUZUNA GİREN ÇOCUK BOĞULDU

Isparta’da barajın tasfiye havuzuna giren üç çocuktan biri  boğularak can verdi. İki çocuk ise hastaneye kaldırıldı

Isparta merkeze bağıl Direkli köyünde Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu öğrencisi Yunus Emre Doğan (13), Furkan Süme (12) ve Arif Karakoç (12)  isimli üç arkadaş balık tutmak amacıyla Darıderesi Barajı göletinin tasfiye havuzuna gitti. 

Balık tutukları sırada çocuklar suya girdi. Bu sırada çocuklardan ikisi boğulma tehlikesi geçirince kıyıya yakın olan Furkan Süme yardım  istedi. Hemen yakında bulunan şantiye çalışanı suya girerek çocukları sudan çıkarmak istedi. Karakoç ve Süme’yi kıyıya çıkaran vatandaş, Doğan’a ulaşamadı.

Süme ve Karakoç olay yerine çağrılan ambulansla ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.  Doğan’a ulaşılması için  Antalya Emniyetinden dalgıç polisler istendi. Bu sırada itfaiye ekipleri havuzdaki suyun bin süre tahliye edilmesini sağladı. Dalgıç polislerin suda bir süre arama yapmasının ardından 13 yaşındaki çocuğun cesedine ulaşıldı. Ortaokul öğrencisi Yunus’un cesedi hastane morguna kaldırıldı.


 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.