isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA DÜZENLENEN RAMAZAN PROGRAMINDA MUHTEŞEM FİNAL
ISPARTA
G.Tarihi: 02.10.2016 21:33
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

RAMAZAN PROGRAMINA MUHTEŞEM FİNAL

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organizasyonuyla düzenlenen Ramazan Şenlikleri’nin 4. ve sonuncusu gerçekleştirildi. Kültür Sineması Salonu’nda gerçekleşen programda Ispartalılar Ramazan Ayı’nın vazgeçilmezi Hacivat-Karagöz gölge oyunu, semazen gösterileri ile ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül ve şair-ses sanatçı Arif Nazım ile buluştu.

Belediye Kültür Sineması Salonunda saat 22.30’da Ramazan Ayının vazgeçilmezi Hacivat-Karagöz gölge oyunu ile başlayan Ramazan Şenliği’nde, İlahi Sanatçısı Abdurrahman Önül sahne aldı. Önül, ‘Yakma Yarabbi’, ‘Sevdim Seni Mabuduma’, ‘Medine’ye Varamadım’, ‘Annem’ gibi ilahilerinin yanı sıra seslendirdiği ‘Türkiyem’ ile ‘Şehitler Ölmez’ parçalarıyla salonda bulunanlara duygu dolu anlar yaşattı. Ispartalılar Önül’ün ‘Türkiyem’ ve ‘Şehitler Ölmez’ parçalarına Türk Bayrağı ile eşlik ettiler.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren programda Şair-Ses Sanatçısı Arif Nazım sahne aldı. Büyük ilgi ile karşılaşan Arif Nazım, vatandaşların son zamanlarda giden canlara, toprağa verilen asker, polis ve halkı düşünmelerini istedi. Nazım, ilahilerinin yanı sıra okuduğu türküleri de şehitlerimize ithaf etti. ‘La İlahe İllallah’ ilahisinin yanı sıra ‘Aşıklar Ölmez’ ‘Karadır Bahtım Kara’, ‘Ben Yandım Züleyha’ ‘Kardelen’ gibi eserleri seslendirdi.

Son olarak olimpiyatlarda Türkiye’yi temsil eden Konya Semazen ve Tasavvuf Ekibi sahne aldı. Ekip şiirleri seslendirirken, semazen gösterisi de yer aldı.

Gece 01.30’a kadar devam eden programda sahne alan sanatçı ve guruplara, protokol tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.








Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.