isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Çarlıfelek Anneler için dönüyor
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Çarkıfelek Dönüyor, Anneler Kazanıyor
Iyaşpark AVM ve Iyaş Bulvar AVM, 13 Mayıs  Anneler Günü’ne özel Çarkıfelek yarışmasıyla ziyaretçilerine hediyeler dağıtıyor, üstelik yarışmaya katılan hiçbir anneyi eli boş göndermiyor.
Alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Isparta Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi, ev sahipliği yaptığı eğlenceli etkinliklere Anneler Günü’nde gerçekleştireceği Çarkıfelek yarışmasıyla devam edecek. Yarışmanın bir ayağı da Iyaş Bulvar AVM’de gerçekleşecek.
Firmaların sponsorluklarıyla 13 Mayıs Pazar günü 10.00 ile 15.00 saatleri arasında Iyaşpark AVM’de 16.00-23.00 arasında ise Iyaş Bulvar AVM’de  gerçekleştirilecek. Çarkıfelek yarışması, hem heyecanlı anlara sahne olacak hem de annelerimize birbirinden güzel hediyeler dağıtacak. Etkinlik kapsamında, 150 TL ve üzeri alışveriş yapan anneler faturalarıyla birlikte etkinlik alanına gelerek çarkı bir kez çevirme hakkına sahip olacak. Böylece dijital ekranda yer alan hediyelerden birini, bastığı butonla kendisi seçmiş olacak. Yarışmaya katılan herkes, evine yüzlerce sürpriz hediyeden birini kazanmış olarak dönecek. Farklı etkinlikleriyle bölgenin çekim merkezi olan Iyaşpark AVM ve Iyaş Bulvar AVM eğlenceli Çarkıfelek yarışmasıyla Anneler Günü’nü unutulmaz kılacak.
 
bas_n_1
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.