isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA CANLI HAYVAN SATIŞI VE KURBAN KESİM YERLERİ
ISPARTA
G.Tarihi: 27.08.2017 15:02
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
İŞTE ISPARTA'DA CANLI HAYVAN SATIŞI VE KURBAN KESİM YERLERİ

Kurban satış yeri olarak Isparta Belediyesine ait Canlı Hayvan Pazarı belirlendi. Pazar dışında her hangi bir yerde kurban satışı yapılamayacak. Hayvan Pazarı yerinde gerekli temizlik, bakım onarım, boya işlemleri gerçekleştirildi, halkın kurban alış-verişini rahatlıkla yapması sağlandı. Hayvan pazarında Belediyenin 5 Veteriner Hekimi, Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte kurban satışına getirilen hayvanların bulunması gereken evrak ve sağlık kontrolü yapılarak vatandaşların gönül rahatlığı içinde kurbanlıklarını almaları sağlanıyor.

KURBAN KESİM YERLERİ
Isparta Belediyesince kurban kesim yeri olarak Mezbaha Tesisi, Aşevi ve Huzurevi olarak belirlendi.

HAYVAN PAZARINA SEFERLER 
Canlı Hayvan Pazarına gitmek isteyen vatandaşlar için 26 Ağustos Cumartesi gününden itibaren sabah 09.00’da başlamak üzere her saat başı Tuhafiyeciler Sitesi önünden otobüs seferi düzenlenecek. Hayvan pazarından dönüş saatleri ise buçuklarda gerçekleşecek. Seferler her gün saat 16.00’a kadar arefe günü akşam üzerine kadar devam edecek.

ÜCRETSİZ OTOBÜS SEFERLERİ
Arefe günü ikindi namazından sonra Halife Sultan ve Asri Mezarlıklara Kaymakkapı Meydanından ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Bayramın 1. günü Halk Otobüsleri ücretsiz olacak ve seferler saat 09.00 itibariyle başlayacak. Bayramın 2.günü otobüs seferleri saat 08.00,  3.günü 07.30’da başlayacak, bayramın 4.gününde ise halk otobüsleri normal seferlerine devam edecek.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.