isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA BÜYÜKBAŞ HAYVAN HIRSIZLIĞI
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ISPARTA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI BASIN BİLTEBİ

23 Nisan 2018 günü saat 20.00 slralarlnda lsparta ili Merkez ilçe Darıderesi köyü Andlk Deresi mevkiinde hayvan otlatmakta olan N.Ç. isimli şahıs İl Merkez J.K.lığına müracaat ederek, hayvan otlattığı alana yaklaşık (500) m. mesafede bulunan evine yemek için gittiğini, bir saat kadar sonra dönerek hayvanları kontrol ettiğinde (8) adet büyükbaş hayvanın yerinde olmadığını fark ettiğini beyan etmiştir. söz konusu hayvanlara arazide yapılan kontrolde rastlanmamasl üzerine çallnmlş olabileceği değerlendirilerek, olay yerinde görülen şüpheli bir şahıs ile bölgede hayvanların saklanılabileceği ve götürebileceği yerlerle ilgili gerekli araştırma yapılmıştır. Yapılan araştırma sonucu söz hayvanların çallnan bölgenin yaklnlnda yer alan H.K.'ya ait ahırda bulunduğu tespit edilmiştir. Çalınan hayvanlar C.Savcısının talimatı ile sahibine teslim edilmiş, şüpheli H.K. ise adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltlna allnmlştır. İ| Jandarma Komutanhğınca, hırsız|ık olaylarının önlenmesi, meydana gelen olayların aydlnlatllmasl ve şüphelilerin yakalanmasl maksadlyla 24 saat esaslna göre kontrollere aralıksız olarak devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur

ISPARTA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI BASIN BİLTEBİ

23 Nisan 2018 günü 21.30 sıralarında Şarkikaraağaç ilçesi Belceğiz köyü sınırlarında bulunan Beyşehir gölünde elektro şokla balık avcılığı yapılacağı öğrenilmesi üzerine 24 Nisan 2018 günü saat 01.00 sıralarında V.S., O.U. ve A.T.C. isimli şahıslar kayık ile kaçak balık avı yaptıklan esnada yakalanmıştır. Kaylkta yapllan kontrolde balık avlamada kullanılan (1) adet akü, (1) adet projektör Ve (1) adet 1200 volt yükseltici bulunarak muhafaza altına alınmıştır. Beyşehir Su Ürünleri ekiplerince şüpheli şahıslara kişi başı (5.400)'er TL. olmak üzere toplamda (16.200) TL. idari yaptlrlm uygulanmıştır. İl Jandarma Komutanlığınca, lsparta ilinde bulunan iç sularda çevre ve doğal hayatın korunması ile kaçak su ürünleri avcılığının önlenmesi maksadıyla 24 saat esasına göre kontrollere aralıksız olarak devam edilmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.