isparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Büyük Konut Davrazkent
ISPARTA
G.Tarihi: 25.06.2016 01:44
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta büyük bir sosyal konut devrimine imzasını atan Davrazkent, 7 yılda 4 etapta 656 konut projelendirdi, şu ana kadar 412'sini bitirip hak sahiplerine teslim etti. Yapı endüstrisinde 1980 yılından bu yana kooperatif sistemi ile proje üreten Tahir Demiralay, Davrazkent'i sosyal konut alanında marka haline getirdi.

1 Ocak 2009 yılında başlattığı sosyal konut hamlesi ile 'kira öder gibi ev sahibi olma' fırsatı sunan Davrazkent Yapı Kooperatifi, 7 yılda 412 sosyal konutu tamamlayıp, hak sahiplerine teslim etti. 4 etaplı projelendirme kapsamında 244 dairenin de yapımına devam ediliyor. Tahir Demiralay'ın yaptığı Davrazkent Yapı Kooperatifi, 1.etap projelendirme kapsamında Vatan Mahallesi'nde 10 blokta 236 daire yaparak, hak sahiplerine teslim etti.

2.etapta yine Vatan Mahallesi'nde 9 blokta 216 dairelik projenin 120 dairelik bölümü tamamlandı. 3.etapta Çünür Yeni Şehir'de 4 blokta 112 dairelik proje kapsamında 54 daire tamamlanarak, sahiplerine teslim edildi. 4.etap projede ise Çünür Yeni Şehir ve Mehmet Tönge Caddesi'nde 92 dairenin inşaatına devam ediliyor. 2017 sonuna kadar Davrazkent'in imal ettiği konut sayısı 656'yı bulacak. Sosyal konut misyonu ile kurulan Davrazkent ve bünyesinden çıkan Davrazkent Yaşam, Davrazkent Akademi, Davrazkent Bulvar kooperatifleri yöneticileri ve çalışanları önceki gün akşam iftar yemeğinde biraraya geldi. Davrazkent kurucusu Tahir Demiralay, her yıl büyümenin gururunu yaşadıklarını belirterek "geçen yılki iftarımızda 38 kişiydik, bu yıl Allah bize 68 kişiyle biraraya gelmeyi nasip etti. Davrazkent kuruluş misyonu doğrultusunda dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor, bundan sonra da Allah'ın izniyle yeni ve farklı projelerle var olacaktır"diye konuştu.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.