isparta-oto-ekspertiz
Isparta'da Bulunan Firmadan 3 Günde Ev Sahibi Olmak İster misiniz?
ISPARTA
G.Tarihi: 27.03.2020 00:30
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
KEYİFLE YAŞANACAK EVLER SİZİ BEKLİYOR...4 MEVSİM KONFORLU YAŞAM

3 günde ev sahibi olmak ister misiniz?
Bağ evidağ eviyayla evitarla evi ve bahçeli yaşam evleri ile villa tercihlerinde hafif malzemeli prefabrik sistemler ön plana çıkıyor. 3 yıldır Isparta'da faaliyet gösteren Davraz Prefabrik, 40 m2'lik bir evi 18 bin TL'ye, en fazla 3 gün içinde teslimat yapabiliyor. 
Hemde 4 mevsim kullanıma uygun.

HER ZAMAN, HER YERDE YAŞANABİLİR MEKANLAR

            Doğayla başbaşa, yeşillikler içerisinde yada şehre hakim tepelerde yaşam hayali Davraz Prefabrik ile gerçeğe dönüşüyor. Bağ, dağ, yayla, tarla, bahçe ve villa tarzı yaşam için hafif malzemeli prefabrik yapı sistemleri ön plana çıkıyor. 3 yıldır prefabrik sektöründe faaliyet gösteren Davraz Prefabrik, 18 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2-3 gün içinde yaz-kış kullanılabilen evler inşa ediyor.
            Eğirdir Yolu 1.km Yeni Şehir Hastanesi karşısında faaliyet gösteren Davraz Prefabrik yetkilisi Mimar Nihal Yıldırım 2001 yılından bu yana 15 yıldır prefabrik sektöründe faaliyet gösterdiğini belirterek, bölgede ve birçok kentte çok sayıda refaransa sahip olduklarını söyledi. Daha önceden hazırlanan panel sistemi ile prefabrik konutların imal edildiğini anlatan Mimar Yıldırım, "Önceden hazırladığımız duvarlar, panolar, ve malzemeler ile yerinde montaj yapıyoruz. Hızlı olması müşterilerimiz için cazip. İstediğimiz metrekarede bina yapabiliyoruz. Mimar olarak müşterilerimizin arzu ettiği projeyi hazırlıyoruz. Görünüş ve çizimi oluşturup müşteriye sunuyoruz. Hızlı ve ekonomik olması açısından oldukça avantajlı. Depreme dayanıklı bir sistem. İnsanlar yaz tatili için köylerine, kasabalarına gidiyor. Ustalarla ayrı ayrı uğraşma derdi yok. Anahtar teslim sunuyoruz.''
            Davraz Prefabrik Yetkilisi Mimar Nihal Yıldırım, projeye göre farklı fiyat tarifelerinin olduğunu söyledi. 40 m2'lik bir binanın ortalama 18 bin TL'ye malolduğunu belirten Yıldırım, "Bina büyüdükçe birim maliyetleri azalıyor. 96 m2 binamız var 3+1  37 bin TL.  Dublekslerde fiyatlarımız farklı. 100 m2'lik dubleks ortalama 47 bin TL. Bu fiyatlara beton, laminat parke, seramik ve mutfak dolabı dahil değil. Herkesin zevki ve bütçesi farklı" dedi.
            Prefabrik konutun yalıtım özelliğinden de bahseden Yıldırmı, "yapılarımızda 10 cm duvar kalınlığı var. 40-50 cm tuğla duvarı ısı yalıtım özelliğine sahip. Yaz-kış rahatlıkla kullanılabilir. Dış cephe için özel kaplama malzemeleri uyguluyoruz. İsteğe bağlı olarak söve ve fugalı mantolama uygulamalarımız var" dedi. Mimar Yıldırım, şöyle devam etti:
            "Farklı modern mimariler uyguluyoruz. Isparta'da bahçe evi olarak çok sayıda talep alıyoruz.. Isparta 'da ve Burdur'da, referanslarımız var. Bir bina yapılırken, yapılan işin hızı ve sağlamlığı diğer müşterlere de cazip geliyor ve yeni işler alıyoruz. Burdur'da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na 18 tane ev teslim ettik.  60 m2 binayı ortalama 2-3 günde yapıyoruz. Projeye göre süresi değişiyor. 100 m2 binayı 5 günde teslim edebiliyoruz.  Yalıtım açısından çok daha iyi. Kullanılan malzemeler doğal. İnsan sağlığına zararlı madde  içermiyor. Depreme dayanıklı, pratik, hesaplı olması en önemli cazibesi."
            Mimar Yıldırım, Davraz Prefabrik olarak şantiyelere ve bahçelere yönelik taşınabilir konteyner imalatı da yaptıklarını ve ekonomik Konteyner fiyatlarının (3*7: 21 m2 )  5.500.TL den başladığını sözlerine ekledi.

İLETİŞİM
Eğirdir Yolu üzeri 1.km
(Yeni Şehir Hastanesi Karşısı)     TELEFON: 0506 167 38 52     /   0506 167 38 77

1.KONUT ISPARTA
2.PREFABRİK EV ISPARTA
3.KONTEYNER ISPARTA
4.ÇELİK YAPIISPARTA










PREFABRİKHAZIR KONUTISPARTA
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.