isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA BU YOL TEHLİKE SAÇIYOR!
ISPARTA
G.Tarihi: 01.07.2017 18:07
1
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
''BİRİ ÖLMEDEN KAVŞAK ÇIKIŞINDA ÖNLEM ALINMALI...''

Isparta'da Aksu caddesi Demir Köprü mevkiinde bulunan kavşak, Şehitler Parkı'nın yapılmasından sonra iyice tehlikeli olmaya başladı.

VATANDAŞLAR ENDİŞELİ

Bir çok vatandaş bu köprüden karşı karşıya geçerken korkarak geçiyor...

Çünkü trafik sinyalizasyon sistemi köprünün aşağısında kalıyor. Araçlar kırmızı ışığın yeşile dönmesiyle gazı köklüyor ve tabiki yokuş yukarı olması sebebiyle araçlar yukarıda köprüde olan vatandaşları göremiyor. Dolayısıyla hızlı gelen araçlar orada her an bir yayaya çarpabilir. Şehitler Parkı'nın giriş kapısıda tam köprünün ortasına yapılmış ki buda köprünün biraz gerisinde hız kesici olmamasından ve yaya geçidinin bulunmayışından dolayı çok tehlikeli olduğu gözüküyor.

ACİLEN KÖPRÜDE ÖNLEM ALINMALI


Geçtiğimiz dönemlerde bu kavşak çıkışında çok kaza meydana geldiği de biliniyor hatta hızını alamayan sürücülerin Gülkent Anadolu Lisesinin köşesine tosladığıını söyleyen bir çok vatandaş köprü girişi öncesi hız kesici yapılmasını ve köprüde parkın girişinde bir yaya geçidi olması gerektiğini söylüyorlar. Yada tam körünün başına trafik sinyalizasyon sisteminin taşınmasını ifade ediyorlar. Bazı vatandaşlar '' Burada önlem alınması için illa birisinin ölmesi mi lazım...'' ve ''Bir çok defa ilgili kurumlara söyledik ilgilenilmedi '' gibi yorumlarda bulunuyor.

Haberin videosunda da görüldüğü üzere yoğun bir trafik akışı ve  sürekli bir yerden araç ve yaya çıkıtığı görülmektedir.


Kaynak : Isparta Haber Ajansı
 
Yorumlar1
Onay Bekleyenler1
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.