isparta-oto-ekspertiz
ISPARTA'DA BİR İLK! HEMDE FABRİKA FİYATININ ALTINDA!
ISPARTA
G.Tarihi: 13.02.2017 12:25
1
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
AYANOĞLU HALI’DAN MUHTEŞEM KAMPANYA!!!

    Türkiye’de halı sektörüne yön veren Bahariye Halı, Karmen Halı, Samur Halılarının Akdeniz Bölgesi Toptan Ana Dağıtımını yapan Firmamız, bir ilke imza atarak, Antalya ve Isparta depolarımızda biriken seri sonu ürünleri 14 şubat 2017 Tarihinde Isparta mağazalarımızda Fabrika fiyatlarının altında satışa sunuyor.


Ayanoğlu halıcılık ısparta mağazalar sorumlusu Yakup  KARACA'yla yaptığımız röportajda kampanya ile ilgili şu bilgileri verdi.

     ''AYANOĞLU Halıcılık olarak kaliteyi ve müşteri memnuniyetini kendimize ilke edinerek 1972 den bu yana Isparta ve Antalya’da halı sektörüne öncülük etmekteyiz. Halı ihtiyacı olanlara evlenecek olanlara veya evini yenileyecek olanlara buradan sizin aracılığınızla sesleniyoruz bize uğramadan kampanyamızı ve fiyatlarımızı görmeden halı almaya karar vermesinler.

      Ürünlerimiz akrilik iplikten dokuma olup kesinlikle yatışma keçeleşme kıl tüy toplama yapmaz. Ürünlerimiz lekeye dirençli temizliği kolay ve 2 yıl fabrika garantilidir. Kampanya süresi içerisinde müşterilerimize ödeme kolaylığı sağlayarak kredi kartına peşin fiyatına vade farksız 9 taksit yapıyoruz.
       Bu kampanya süresi ve sonrasında Isparta mağazalarımızda bayan müşterilerimize sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Mağazalarımıza gelen müşterilerimiz içerisinden ister alış veriş yapsın ister yapmasın katılmak isteyen bayan müşterilerimizin numaralarını alarak bayan personeller tarafından arayıp kendilerini çay etkinliğine davet ediyoruz. Müşterilerimiz hoş sohbet yaparken bayan personeller tarafından müşterilerimize halı bakım ve temizliği ile ilgili bilgi veriyoruz. Bitmedi müşterilerimizi ağırladıktan sonra boş göndermiyoruz. Bu etkinliği biraz daha renklendirmek ve heyecanlandırmak için bayan arkadaşlarımız bir çekiliş yapıyorlar ve misafirlerimiz arasından talihli bir misafirimize 375,00 TL değerindeki halıyı hediye ediyoruz. Bu yüzden bize uğramadan karar vermesinler halıya ihtiyacı olsun olmasın tüm misafirlerimizi bekliyoruz.'' Dedi.
 
“HALIDA KALİTENİN VE GÜVENİN ADI”


Mağaza 1 :  Halı sarayı zemin kat Tel :0 246 218 45 39
Mağaza 2 :  Toptancılar sitesi IYAŞ yanı Tel : 0246 228 46 22
Mağaza 3 :  Toptancılar sitesi itfaiye karşısı Tel : 0246 228 46 02


















 
Yorumlar1
Onay Bekleyenler1
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.