isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Isparta'da 833 Kamu Personeli Açığa Alındı
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, basın bayramı nedeniyle Ispartalı basın mensuplarıyla Polis evinde bir araya geldi.

 
 
Isparta Valisi Şehmus Günaydın, basın bayramı nedeniyle Ispartalı basın mensuplarıylaPolis evinde bir araya geldi. Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan ile Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan'ın da katıldığı toplantıda Vali Günaydın, FETÖ'yö yönelik yürütülen soruşturma kapsamında Isparta'da açığa alınan ve tutuklanan kamu personellerinin sayısını açıkladı.

Soruşturma kapsamında 36 kişinin tutuklandığını söyleyen Vali Günaydın,"Devam eden soruşturmalar sonucunda Isparta'da 36 tutuklu, 6 gözaltı, 3 adli kontrol ve 3'de serbest olmak üzere toplam 48 kişi hakkında adli işlem yapılmıştır. Milli Eğitim'de 574 kişi,AFAD'ta 1 kişi, Gıda Tarım'da 1 kişi, Defterdarlık 3, Gençlik Spor Müdürlüğünde 2 kişi, Müftülükte 12 kişi, DSİ'de 5, YURTKUR'da 3, Gümrük 1 ve Sosyal Güvenlikte 1 kişi açığa alındı. İlçelerimizde Uluborlu Kaymakamlığı'nca 1 kişi, Aksu Kaymakamlığı'nca 3 kişi açığa alınmıştır. Emniyet'ten 64 kişi açığa alınmıştır. Süleyman Demirel Üniversitesinde de 162 personel açığa alındı. Adli işlemler devam ediyor. İfadeler alındıkça, yeni delillere ve bilgilere ulaşıldıkça bu sayı sürekli artıyor. Bu işlemlerin tamamı hukuk içerisinde ve çok titiz şekilde devam ediyor. Bunun dışında bizim açıklamalarımız dışındaki açıklamalara gerek çalışanlarımızın gerekse vatandaşlarımızın itibar etmemesini bekliyoruz." dedi
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.