isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
ISPARTA'DA 14 MART TIP BAYRAMI KUTLANDI
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Isparta Şehir Hastanesi basın bülteni

14 MART TIP BAYRAMI DOLAYISIYLA HASTANEMİZDE PROGRAM DÜZENLENDİ

14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında hastanemizde düzenlenen programa TBMM Meclis Başkan Vekili Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ, Isparta AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur GÖKGÖZ, sağlık çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı.
İlk olarak konuşma yapan başhekimimiz F. Ruşen KESKİN yaptığı konuşmada 14 Mart Tıp bayramının tarihçesinden bahsederek; 
“Hangi koşul içinde olursa olsun, Hekim savaşta, afette olduğu gibi hiç düşünmeden görevini elinden geldiğince en iyi yapmak için çalışır.
Bunun unutulmaz örneği 1915 de Çanakkale savaşına giden tıbbiyelilerin Anafartalar ve Conkbayırı’nda tümüyle şehit olmaları ve o yıl Tıbbiyenin mezun verememesidir.
Bu bağlamda, başta hastanemizde özveriyle çalışan siz değerli hekim arkadaşlarım olmak üzere şuanda aktif görevini yürüten ve emekli olan tüm hekimlerimizin 14 Mart Tıp Haftası ve Tıp Bayramımızı kutluyor, hepinize saygılarımı sunuyor, esenlikler diliyorum.” Dedi.
Sağlık camiasının vefasının gözardı edilemeyeceğini söyleyen Isparta AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur GÖKGÖZ ; “Tüm Sağlık Camiasının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum.” Diye konuştu.
TBMM Meclis Başkan Vekili Isparta AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ yaptığı konuşmada;” Bu camiayı bilen biriyim. Babam da hekimdi Genel Cerrahi Uzmanıydı. Nasıl özveriyle çalıştığınızı biliyorum. Hepinizin Tıp bayramını kutluyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Çok Sesli Müzik Korosu “KOROSA” tarafından hazırlanıp sunulan müzik dinletisi gerçekleştirildi.
Hastanemiz Hekimlerinden Cildiye Uzmanı Işıl DÜVER, Mikrobiyoloji Uzmanı Birdal YOGANCIGİL, Radyasyon Onkolojisi Uzmanımız Semra BOZKURT’un da yeraldığı KOROSA ekibi sevilen müziklerden oluşan bir sunum gerçekleştirdi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.