isparta-oto-ekspertiz
Isparta Uyuşturucu İle Mücadele Ediyor!
ISPARTA
G.Tarihi: 23.02.2017 22:39
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Uyuşturucu İl Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı

Isparta'da Uyuşturucu İl Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı, Vali Şehmus Günaydın başkanlığında yapıldı.


Uyuşturucu İl Mücadele Koordinasyon Kurulu Toplantısı


Valilik Göl Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Günaydın, Türkiye'de uyuşturucuyla mücadelenin sistematik bir şekilde yürütüldüğünü, uyuşturucuyla mücadelenin artık milli bir politika haline geldiğini söyledi.

Terör örgütlerinin uyuşturucudan büyük bir gelir elde ettiğini ve bunu herkesin çok iyi bildiğini ifade eden Günaydın, "Geleceğimiz ve çocuklarımız için bu mücadele çok büyük önem arz ediyor. Bu mücadeleyi bilinçli yapmak ve bu mücadelede yol almak çok önemli. Çünkü neyi nasıl yapacağınızı bildiğiniz zaman bu konuda başarılı olmanız mümkün. Yola çıkarken yanlış teşhislerle yola çıkarsak telafisi güç olur." diye konuştu.

Isparta'da uyuşturucuyla mücadele konusunda şimdiye kadar yapılanların yeterli olmadığını dile getiren Günaydın, "Özeleştiri yapmamız lazım. Derneğimiz var, onlar ve kurumlarımız uğraşıyor. İyi niyetli çalışmalar devam ediyor. Bunun daha üst noktalara ulaşılması, daha faydalı hale getirilmesi bizim elimizde." dedi.

Konuşmanın ardından kurul toplantısı, gerçekleştirilen sunumların ardından sona erdi.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.