isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA MİLLETVEKİLİ ÖĞRENCİLERİ TBMM'YE DAVET ETTİ
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

SDÜ Öğrencileri TBMM'de

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri, Isparta Milletvekili Said Yüce’nin davetlisi olarak Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etti.

Mesleki pratiklerini artırmak amacıyla gerçekleştirilen buluşmada öğrencilerimiz, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre Şehir ve Kültürden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, milletvekilleri Leyla Şahin, Cengiz Aydoğdu, Belma Satır, İsmail Tamer, Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk ile görüştü.

Milletvekili Said Yüce eşliğinde TBMM Kütüphanesini gezen öğrenciler, tarihin kara sayfalarına geçen 15 Temmuz saldırısının izlerini de yakından gördü.

Millete hizmet için siyaset yollarının her daim açık olduğunu belirten milletvekilleri, gençlerimizin, kendilerini yetiştirerek milli ve manevi değerlerine bağlı, çok okuyan ve çalışan,  özgüvenli ve girişimci ruhla hareket eden nesiller olmaları gerektiğini vurguladı.

Ziyarete ilişkin duygularını ifade eden Yüce, "Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencilerini mecliste ağırladık. Milletvekillerimizle röportaj yaptılar. Deneyimlerini artırdılar. Meclis kütüphanesi ve meclisteki hain 15 Temmuz saldırısının izlerini de yakından gördüler.” dedi. Meclis Başkanı İsmail Kahraman da gençlere "Hayatta en önemli şey yalandan uzak durmaktır." tavsiyesinde bulundu. 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.