isparta-detayli-oto-yikamaisparta-detayli-oto-yikama
ISPARTA MİLLET KIRAATHANESİ HİZMETE AÇILDI
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
MİLLET KIRAATHANESİ HİZMETE AÇILDI
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla tüm Türkiye’de açılmaya başlayan ve vatandaşların kullanımına sunulan Millet Kıraathanesi Isparta’da eski Milli Eğitim Müdürlüğü tarihi binasında hizmet vermeye başladı. 
24 saat vatandaşlara hizmet verecek olan Millet Kıraathanesi Vali Ömer Seymenoğlu, Isparta Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç ile Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz’ün birlikte kurdele kesmesiyle hizmete girdi. Millet Kıraathanesinde çalışma ve internet erişim odaları, el sanatları, robotik kodlama, içerik oluşturma ve 3 boyutlu yazıcı geliştirme/modelleme atölyelerinin yanı sıra yemekhane bölümü bulunuyor. 
Millet Kıraathanesinin bölümlerini gezen, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Seymenoğlu ve Milletvekilleri; öğrencilerin yaptığı robotik kodlama ürünleri ve 3 boyutlu yazıcılarla oluşturulan modelleme çalışmalarını yakından inceleyerek öğrencilerle sohbet ettiler.

TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ HİZMET VERECEK
Yaptığı açıklamada hizmete giren Millet Kıraathanesiyle çocukların ve gençlerin meraklı oldukları alanlarda gelişimlerine destek olmayı amaçladıklarını söyleyen Vali Ömer Seymenoğlu; “Millet Kıraathanemizin bir bölümünde robotik kodlama ve 3 boyutlu yazılım odalarımız var burada tamamen öğrencilerimizin, gençlerimizin gelip merak duydukları alanlarda, teknolojik imkânlardan öğretmenleri öncülüğünde faydalanmalarını ve teknolojiyi akılcı kullanmalarını arzuladık. Millet Kıraathanemizin diğer bölümünü öğrenci ve gençlerimizin okuma, araştırma merakına yönelik olarak düzenledik. Diğer bölümde ise Halk Eğitim Müdürlüğü usta öğreticilerimiz eşliğinde geleneksel el sanatlarımızın öğretilmesi çalışmaları yapılacak. Eminim ki önümüzdeki günlerde çok sayıda öğrencimiz ve gencimiz buradan faydalanacak, bu millet için, bu devlet için bu vatan için hayırlı işlere imza atacaklar. Millet Kıraathanemizin Isparta’mıza, gençlerimize, öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

ÜCRETSİZ İKRAMLAR OLACAK
Tüm Isparta halkının özellikle gençlerin, öğrencilerin faydalanabilecekleri bir Millet Kıraathanesi oluşturulduğunu belirten ve 3 boyutlu yazıcı, robotik kodlama, içerik oluşturma atölyeleriyle çocukların kişisel ve zihinsel gelişimlerini daha üst noktalara taşıyabileceklerini söyleyen Isparta Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç; “ Millet Kıraathanesi çok güzel oldu hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün burayı gezen herkes bunun ne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu anlıyor. Isparta’daki tüm öğrencilerimizin faydalanabileceği bir yer, öğrencilerimiz zaten gün boyu çay, su ve akşamları çorba servisi gibi imkânlara da sahip olacaklar.” dedi.
Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ise yaptığı açıklamada Millet Kıraathanesinde öğrencilerin ve vatandaşların tamamına yönelik çalışma odalarının yer aldığını belirterek Millet Kıraathanesinin oluşturmasında katkısı olan herkese teşekkür etti.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.