isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
ISPARTA DAVRAZSPOR ŞAMPİYONLUK MAÇI
ISPARTA
G.Tarihi: 25.03.2017 23:36
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Bölgesel Amatör Futbol Ligindeki temsilcilerimizden Isparta Davrazspor, Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde lider Bucak Belediye Oğuzhanspor ile kritik bir maça çıkıyor. Yeşil-Pembeli ekip, bu karşılaşmayı kazandığı takdirde lider olacak ve son 2 haftaya avantajlı girecek

 

“Takımımızı sonuna kadar destekleyelim”
Isparta Davrazspor Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, Pazar günü saat 15.00’de oynanacak Bucak Belediye Oğuzhanspor maçına tüm sporseverleri davet etti. Sarıgül, “Şampiyonluk için kenetlendik ve hedefimize ulaşacağız. Taraftarımızın da desteğiyle bu işi başaracağız” dedi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, 26 Mart Pazar günü Atatürk Stadı’nda oynanacak Bucak Belediye Oğuzhanspor maçına kilitlendi. Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, zorlu maçla ilgili açıklamalarda bulundu. Isparta Davrazspor’un sezon başında tüm kentin desteğini alarak büyük emekler doğrultusunda kurulduğunu belirten Başkan Sarıgül, “Isparta Davrazspor tüm kentin, halkın takımıdır. Sezon başından bu yana hep birlikte büyük çaba sarf ettik. Bütün sezonun emeği bu karşılaşmada belli olacak. 
“HAYDİ ISPARTA TAKIMINA SAHİP ÇIK”
Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçta kazanıp son 2 haftaya bir adım önde girmek istiyoruz. Şampiyonluk için kenetlendik, hedefimize ulaşacağız. Tüm kenti Pazar günü Isparta Atatürk Stadı’nda saat 15.00’de oynanacak maça davet ediyorum. Haydi Isparta, takımına sahip çık” dedi.
“ISPARTA ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYOR”
Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Hasan Şengün ise tüm hazırlıklarını yaptıklarını ve takımda morallerin yerinde olduğunu belirterek, “Isparta şampiyonluğu hak ediyor. Bu güzel şehre şampiyonluk yaşatmak istiyorum. Pazar günü tribünlerde boş yer olmamalı. 90 dakika bizleri ve oyuncularımı destekleyin” çağrısında bulundu.




Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.