isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Gönen Hükümet Konağı Hizmete Sunuldu
ISPARTA
G.Tarihi: 20.03.2019 20:15
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Gönen Hükümet Konağı Hizmete Sunuldu

Gönen ilçesinde yapımı tamamlanan Gönen Hükümet Konağı Vali Ömer Seymenoğlu, Isparta Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Gönen Kaymakamı Okan Leblebicier, Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile ilçe halkının katılımıyla törenle hizmete alındı.
Gönen Hükümet Konağının hayırlı olmasını dileyen TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç; “Gönen Hükümet Konağı bölgeye gerçekten çok yakıştı ve ayrı bir güzellik kattı. Zaten Gönen ilçemiz güzeldi ama güzel eserlerle daha da güzelleşiyor. Tabi bu esere katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz ve Gönen Kaymakamı Okan Leblebicier ve Gönen Belediye Başkanı Ahmet Doğan’da yaptıkları konuşmada yeni Hükümet Konağının, yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek, ilçeye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.
Konuşmaların ardından Isparta Müftüsü Bayram Şahin’in yaptırdığı dua sonrasında Gönen Hükümet Konağı protokol üyelerince törenle hizmete alındı.
 
 
a-19a-20a-1a-2a-3a-4a-5a-6a-7a-8a-9a-10a-11a-12a-13a-14a-15a-16a-17a-18
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.