isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Gençay: Vicdan yok! insanlık yok!
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Vicdan yok! insanlık yok!

Saadet Partisi il Başkanı Cevat Gençay, 30 Temmuz Pazar günü İstanbul’da yapılacak olan Kudüs mitingi için açıklamada bulundu.
İsrail’i sert sözlerle eleştiren SP İl Başkanı Gençay konu hakkında şu açıklamayı yaptı: ‘1948 de kurulan İsrail 69 yıldır ne kendine huzur veriyor, ne de Ortadoğda’ki insanlara ne de Müslümanlara huzur veriyor! Bunların anlayışında Vicdan yok! İnsanlık yok! Başka ülkelere hukuku yok Birleşmiş Milletlerin kararlarını dinlemeyen bir anlayış vardır.
Ve dünyada sınırları olmayan tek ülke. Devamlı genişleyen bu haritada zaten onu gösteriyor ve ispat ediyor. Şu Filistin devleti 1946 da! Daha sonra 1947 de İsrail’in kurulmasıyla meydana gelen sınırlar, daha sonra 49 -69 arasında olan sınırlar filistin artık gittikçe artık ufalmış, 2009 da Filistinin âdeta kaybolduğu bir tablo var. Yeşil alanlar filistin. Şimdi İsrail’e bir şey söylemek için şu haritaya bakmamız yeter! Hiç bir şey konuşmasak dahi 69 yıldır olan tablo bu!
Buradaki insanların durumunu siz düşünün artık. Hepsi göç etmiş, katliama uğramış, zulüm görmüş, aynı bugünkü gibi bu zulüm devam etmekte.

BİZDE DİYEMEYİZ Kİ “BİZE DOKUNMAYAN YILAN BİN YIL YAŞASIN”!
İsrail Parlementosunda şu anda büyük İsrail haritası asılı vaziyette. Bunların hayalleri bun­ların idealleri, bunların hedefleri var! Bu parlamentodaki haritada bizim doğu Anadolu ve Güney doğu Anadolu’muz bu şer gücün haritasında gösteriliyor! Bu ne demek? Bana dokun­mayan yılan bin yıl yaşasın dersek bu harita birgün gerçekleştirmek istedikleri harita birgün bize dokunur. O zaman biz bu şer güce tepki göstermemiz lazım! Bu terörist devleti uyarmamız lazım. Çünkü bunların yaptığını teröristler bile yapmıyor! Devlet gücüyle insanları katlediyorlar. Çocukları katlediyorlar silahsız olan insanlara büyük bir vahşet uyguluyorlar. Binlerce kişi de hapiste! Bizde Saadet Partisi olarak bu şer gücü tel’in etmek ve kınamak için Kudüs’e sahip çıkmak için bu yaptıkları şerlere engel olmak için, 30 Temmuz Pazar günü İstanbul’da büyük bir miting düzenliyoruz. Bu miting’te Saadet Partisi organize ediyor. Fakat mitingte Türk Bayrağından ve Filistin Bayrağından başka bayrak bulunmayacak. İsparta il teşkilatı olarak ta biz bu mitinge iştirak edeceğiz. İsparta’da duyarlı olan kardeşlerimizi 29 Temmuz Cumartesi günü buradan hareket edilecek. İstanbul’da ziyaret edilecek Sultan Ahmet gibi Eyüp Sultan gibi yerlerimiz var. Bu ziyaretlerden sonra saat 17 dş mitinge katıl­mak üzere hareket edeceğiz. Mitinge katılmak isteyen duyarlı kardeşlerimizi de İsparta’da Manevi sorumluğu yerine getirmek için bekliyoruz. Biz organizemizi yaptık. Hareket edeceğiz. Saadet partisinde otobüsler tutuldu. Bunun için biz görevimizi yerine getirelim ve Isparta’lıkardeşlerimizi davet edelim diyoruz. Basın toplantımızı da bu konu için gerçek­leştirdik. Teşekkür ediyoruz. Kudüs mitingimiz için irtibat 0 536 704 33 00”

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.