isparta-oto-ekspertiz
Fevzi Özdemir'den Isparta Yeni Otogar Tepkisi
ISPARTA
G.Tarihi: 28.10.2016 20:18
5
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Yeni Otogar'ın yeri Isparta'ya atılacak en büyük kazıktır
 
AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir, Yeni Otogar yatırımının Çünür Mahallesi'nde planlanmasına tepki gösterdi,

"zaten yoğun olan bir yere yeni bir yoğunluk katmak büyük yanlıştır" dedi.
AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir, Isparta Belediyesi'nin Yeni Otogar Projesi ile ilgili yer seçimini eliştirdi. Yeni Ötogar'm Çünür Mahallesi'nde yapılacak olmasına tepki gösteren Özdemir, 'bu Isparta'ya atılan ve atılacak olan en büyük kazıktır' dedi. Özdemir, şu görüşlere yer verdi:
"Ispartaya atılan ve atılacak olan en büyük kazık. Kenti başka alanlara açarak büyütmek varken, büyütmek gerekirken, zaten yoğun olan Çünür bölgesine bu terminali yapmak ne denli doğrudur bilemiyorum. Ne gariptir hiç bir birimden ses çıkmıyor. Terminalin yerinin yıllar önce belirlenmesi o dönemlerdeki yoğunluğa göre belki de doğruydu. Ama bugün bu bölgenin yoğunluğuna yoğunluk katmak yanlışı ile karşı karşıya kalıyoruz. Mevcut demir yolu hattında devam ederek, belki de Baladız Gümüşgün'e bir terminal yaparak kenti banliyölerle bu alana taşımak varken, raylı sistem mantığıyla 10 dakikada kente gelinebilecekken, kimselerin ses çıkarmaması en vahim bir durum. Organize, kara havacılık, havalimanı, en büyük Anadolu kapısı ve ayrıca Hızlı trenin de geçeceği fırsat bölgesine bir terminal mantığıyla, bahanesiyle kenti bu alana doğru büyütmek, demek ki kimselerin aklına gelmiyor. Yazık bu kente; sadece yazık. Vebalini ödeyemeyecek herkese, hepinize selam olsun.Önemli olan ; bir planlama istiyoruz.Çok şeymi istiyoruz.Buradaki Çünür deki  yoğunluğu herkes bilirken ses edilmemesi üzerinde duruyoruz.Kişisel beklentiler her zaman ön plana çıkıyor ve sonuç vahim.Benim Baladızda arsam falan yok , sadece hayal kurabiliyorum.Her hayalimde kentin ilerisi var,torunlarımıza bir gelecek bırakmak hissi var.Baladız Gümüşgüne baktığımızda ,bu bölgenin katmadegeri görünüyor aslında.Kent bu tarafa gelirse ne olur ,bunu iyi hesap etmek gerekiyor.Burada yapılacak yaşam alanları ,kent merkezine 10 dakikada raylı sistem v.b beni ulaştıracaksa neden yapılmasın.Kentte 1.000  tl kira,350-400 bin ev fiyatları varsa ,bir alan devamlı büyüyorsa, alim olmaya gerek yok,yap buralara mekanları herkes görsün ,kira neymiş ev fiyatları neymiş öğrenilsin. SDÜ bugün revaçta olabilir,80 bin öğrencide olabilir,öper başımıza koyarız.Ama bugünlerde bu planlamaları yapamaz isek,bu sayıda , bu ilgide düşer,sonraaaa; sen ben bizim oğlan ,vur dedikodunun dibine....."Dedi.
Yorumlar5
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
07 yıl önce
Dogru sozler sonuna kadar katiliyorum
07 yıl önce
Ege ve marmara bölgesi böyle deyilmi o aradaki köyler ve kasabalar da hareketlenir evet bu fikir çok güEl ve mantıklı gerekirse halka sorulsun bi sehir plancısı na danısılsın destekleyelim sayın özdemiri burda kalmasın başka platformlarda da gündeme
07 yıl önce
Bence çünür doğru yer.baladıza otogar olmaz KUSURA bakmayın.orası köy.
07 yıl önce
Fevzi Özdemir ne diyorsa aksini yapmak mantıklıdır. Kendileri konuşmak dışında başka bir faaliyette bulunmayan birisi.
07 yıl önce
Cunure yapılması doğru helal başkanım
isparta-yemek-siparis-tabldot-telefon-lokanta-safir-toplu-yemek

isparta-askeri-malzeme-urunler-bot-outdoor-giyim

isparta-in-giyim-ürünleri-magazasi

gozde-balik-isparta-balik-siparis-telefon

isparta-detayli-oto-yikama

turker-kapinda

isparta-ambalaj-kullan-at-malzemeleri

isparta-cam-balkon-albert-genau-ucuz-kampanyaifiyatlari

isparta-KONTEYNER-PRAFABRİK-EV-KONUT-UCUZ-KAMPANYA-DAVRAZ

isparta-temizlik-sirketi-telefon

isparta-aktar-baharat-bitkisel-yaglari

isparta-protez-peruk-perma-anatomik-sac-kesimi-boyama

isparta-pastane-yas-pasta-siparis

isparta-laptop-tablet-tamiri

isparta-samziman-tamiri-MMT-vites-toyota-servisi

isparta-sarkuteri-peynir-zeytin-urunleri

ISPARTA uygun avm

isparta-sarkuteri-yoresel-urunler-cig-sut-et

isparta-gunes-elektrik-paneli

isparta-sanziman-hidrolik-direksiyon-tamiri

isparta-oto-muzik-sistemleri

ısparta gül lokumu

ısparta cam balkon

ısparta duşakabin

ISPARTA bilgisayar tamiri

ISPARTA CAM BALKON

ISPARTA uygun avm

ısparta kasap

ISPARTA sineklik

ISPARTA BOYA MALZEMELERİ

süpürge toz torbası

Gücü Etkisinde
Isparta Haberleri
Isparta Reklam

ÇOK OKUNANLAR