isparta-iyas-marketisparta-oto-ekspertiz
Erdoğan, 'Gelen Gideni Aratmayacak'
ISPARTA
G.Tarihi: 07.03.2015 20:48
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

CHP Milletvekili Aday Adayı Yusuf Erdoğan partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında “1981 yılında 17 yaşında dolmuştan indiğim Özkanlar Kavşağına ayak bastığım günden buyana Ispartalıyım” diyerek “yüreği kapalı olup kapısı açık olandan fayda gelmez. Herkes Ankara’ya giderken kapımız açık olacak diyerek gidiyor. Benim kapım gibi yüreğimde açık olacak. Artık gelen gideni aratmayacak” diye konuştu.

CHP Eski İl Başkanlarından Yusuf Erdoğan 7 Haziran genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu açıklamak için partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Erdoğan toplantıda “benim sözüm mermiden çıkan kurşun gibidir. Geri dönmez, geri dönerse de beni yok eder diyerek “Cumhuriyet Halk Partisi dünyanın en köklü, en eski siyasi partilerinden biridir. Bu partide görev yapmak onurdur, gururdur, şereftir. İki dönem il yönetiminde görev verdiniz. Altı yıla yakın il başkanlığı görevi verdiniz. Vermiş olduğunuz görevlere, sizlere ve partime layık olmak için çaba sarf ettim” ifadelerini kullandı.

Erdoğan açıklamasında şunlara yer verdi. “Değerli partililerimiz görev verdiğiniz süre içerisinde kendimi değil partimi ve bana güvenenleri benim yanlışlarımdan dolayı eleştirilmemesi, küçümsenmemesi için mücadele ettim. Neden oy verdin, neden getirdin dedirtmemek için kendimi adadım. İşimden, eşimden, çocuklarımdan uzak kalarak sizlere, partime layık olmaya çalıştım.

Bundan da mutluluk duyuyorum. Yarın da sizleri pişman ettirmeyeceğimin sözünü veriyorum. Sözüm silahtan çıkan mermidir, geri dönmez, dönerse de beni yok eder.

Değerli dava arkadaşlarım neden aday adayı oldum?

Ülkeme ve Isparta’ya hizmet etmek için aday adayı oldum. Siyasetin insanlara hizmet etme anlayışını benimsediğim için aday adayı oldum. Ezilenlerin, ikinci sınıf vatandaş görünenlerin arasından geldiğimden, ezilenlerin horlananların sözcüsü olmak için, haklarını savunmak için aday adayı oldum. Seçenlerin seçtiğini, seçilenlerin seçenleri unutmaması bilincinde olduğum için aday adayı oldum. Isparta’mızın sorunlarının bilincinde olduğum ve bu sorunların giderilmesine mücadele etmek için aday adayı oldum.

•Isparta’yla Ankara arasında oluşturulan uçuruma köprü olmak için aday adayı oldum.

Asgari ücretle çalışan, evine ekmek parası, pazar parası bırakamayan; çocuğuna simit parası veremeyen; kendi kendine isyan eden insanların sesi olmak için aday adayı oldum. Emekli maaşını bile tam alamayan, kredi çekmek zorunda kalan, üç yüz – dört yüz lira maaş alan emekli yurttaşların sesi olmak için aday adayı oldum. Örgütümüzün sorunlarını örgütün içinden gelen biri olduğum için çok iyi biliyorum. Çözüm üretmek için aday adayı oldum.

Gelen gideni aratıyor sözünü tersine çevirmek için aday adayı oldum.

Dostluğu, arkadaşlığı, kardeşliği, birlik beraberliği, kucaklaşmayı, sevinci, kederi, birlikte yaşamayı, hoşgörüyü yaşatmak hepimizin düşüncesi. Buna inandığım ve bu doğrultuda mücadele edeceğim için aday adayıyım.

Kadınlarımız İşgalden zafere, zaferden cumhuriyete giderken verdikleri mücadele hepimizin gözleri önünde duruyor. Kadınsız bu ülkenin kurtuluşu yoktur. Onlarsız hayat yoktur. Onların partide layık oldukları görevlere gelmeleri için aday adayı oldum.

Gençlerimiz; ülkeyi ve cumhuriyeti emanet ettiğimiz gençlerimizi, geleceğimiz olan bu gençlerimizi Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında binlerce fidan olabilmelerine çaba sarf edeceğim için aday adayı oldum.

Yüzde onun değil yüzde doksanın arasından geldiğim için aday adayı oldum.

Milletvekilinin danışmanının birinin Isparta sınırları dışına çıkmaması için örgütle, kamuoyuyla bir nefes kadar yakın olması gerektiği düşüncesinde olduğum için aday adayı oldum” dedi.

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.