isparta-oto-ekspertiz
Emeklilerin gözü kulağı TOKİ’de
ISPARTA 0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA

Emeklilerin gözü kulağı TOKİ’de

 

Türkiye Emekliler Derneği Isparta Şube Başkanı Abdul Kadir Ersal ‘30 Haziran Emekliler Günü’ nedeniyle bir açıklama yaptı.

 

Banka promosyonlarının biran önce emekliye de verilmesini, ayrıca TOKİ tarafından emekliye yapılacak konutlarında hayata geçmesini söyledi. Başkan Ersal konuyla ilgili açıklamasına şöyle devam etti; “Ulu Önder Atatürk’ün emekliye ayrıldığı 30 Haziran 1927 tarihini her yıl emekliler günü o haftayı da emekliler haftası olarak kutlamaktayız. Derneğimizin amacı hür demokratik laik sosyal hukuk devleti anlayışı içinde bir sivil toplum örgütü olarak emeklilerimizin haklarını korumaktadır.

Bizlerde bu günümüzü bir bayram havasında çeşitli etkinliklerle kutlamak istiyorduk fakat emeklinin içinde bulunduğu geçim sıkıntısı ve geçtiğimiz gün yaşanan İstanbul Atatürk Hava limanında meydana gelen terör olayları nedeniyle şehitlerimizin olması sebebiyle üzüntü içindeyiz.

Yıllarını ülkenin her kademesinde hizmet vermiş emeklilerimizin bir an önce tüfeden çıkarılarak Temmuzda yüzdeli değil seyyanen zam verilmesini bayramda birer ikramiye verilerek emeklinin mağdur edilmemesini istiyoruz.

Biz emekliler 2000 sonrası intibaklarımızın, emekliden hastanelerde alınan katkı paylarının kaldırılmasını, banka promosyonun bir an önce emekliye de verilmesini ayrıca TOKİ tarafından emekliye yapılacak konutların bir an önce yapılmasını istiyoruz.

Bugünün çalışanlarının da yarın emekli olacaklar düşüncesiyle bütün emeklilerimizin emekliler gününü kutlar sağlıklı huzurlu bir ömür dileriz” dedi.

 

Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.