isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
DÜNYA BOKS  ŞAMPİYONU EVRENSEL FM DE
ISPARTA
G.Tarihi: 16.03.2016 22:01
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Dünya Şampiyonu Sema Çalışkan ve Antrenörü Melihşah Sarıca Radyo Evrensel'de yayınlanan Spor Extra programının konuğu oldu.

Radyo Evrensel'de yayınlanan sunuculuğu Nurettin Gümüşhan'ın sunduğu spor extra programının bu hafta ki konuğu Dünya Şampiyonu Sema Çalışkan ve Antrenörü Melihşah Sarıca oldu.

Dünya Amatör Gençler Boks Şampiyonu'nda dünya birincisi olan Çalışkan evrensel fm 'de kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Çalışkan "Amacım Türkiye'yi dünyaya duyurmak en büyük hedefim bu. Şimdi çin'de yapılacak olan Dünya Amatör Gençler Boks şampiyonasında hedefim altın madalya. Hem Türk bayrağını, hemde Ispartayı temsil edeceğimden dolayı çok mutluyum. İnaniyorum ki Çin'den de altın madalya ile dönüp Bayrağımızı dalgalandıracağım" dedi.

Çalışkanın antrenörü Sarıca ise "Sporcum Sema çok yetenekli ve azimli bir insan. Zaten bu karekteri de ona girdiği tüm müsabakalarda başarı yı getiriyor. Bende Sema'nın Çin'den mutlaka altın madalya ile döneceğini düşünüyorum. Zaten aklımızda ikincilik olmaz. Sema mutlaka oradan Altın madalya ile Ülkemize dönecektir.

Canlı yayınlanan Spor Extra programına ayrıca IYAŞ Spor kulubü müdürü Mahmut BİLDİKi, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mutrat GEVREK ve sponsorlardan Balbay otogaz'ın sahibi Nuri BALBAY'da canlı yayına katıldı.

Dünya Şampiyonu Sema Çalışkan'ın ilginç bir  totemi'de gündeme geldi. Çalışkan Sarı bonesi olmadan müsabakalara çıkmadığını sarı bonesiyle çıktığı müsabaları kazandığı ifade etti.

Program sonunda düzenlenen yarışmada  dinleyicilere soru soran Çalışkan , soruyu doğru yanıtlaya bir dinleyici'de sponsor firmalar tarafından hediye edilen bir küçük altın kazandırdı.

 Özel Haber

 
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.