isparta-oto-ekspertiz
Dev tesisi Mustafa Özaydın inşa edecek
ISPARTA
G.Tarihi: 06.09.2017 00:03
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Dev tesisi Mustafa Özaydın inşa edecek 

Isparta Davrazspor'un Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Metro Mühendisliğin Sahibi olan İnşaat Mühendisi Mustafa Özaydın projeye kısa bir süre içerisinde başlayacaklarını belirterek, "16 ay gibi kısa bir sürede devasa tesisleri bitireceğiz. Kasım 2018'e kadar proje tamamlanacak. Ayrıca İsparta Davrazspor'un Kulüp Başkanıyım, Isparta'ya da böyle tesislerin yapılması için çaba sarf edeceğiz" diye konuştu. 


MAKÜ'nün içerisinde 5 yıldızlı bir otel, 10 bin kişilik dev bir stat, yüzme havuzu, spor alanları vb. dalların yapılabileceği spor merkezleri olacak. 82 Milyon TL'lik projenin büyük bir kısmını Spor Toto Teşkilatı üstlendi. Bu devasa tesis Ispartalı firma Metro tarafından 16 ay gibi kısa bir sürede tamamlanacak. Devasa projede üst düzey takımlarının, spor adamlarının ve sporcuların ağırlanması için her şey düşünülmüş. Bu muhteşem tesisler Burdur'u uçurur. Afyon'dan sonra Isparta'ya Burdur'da rakip oldu. Isparta'da geçen yıllarda onlarca takımının kamp için geldiği Davraz, Yüksek Rakımlı Sporcu Kamp ve Eğitim Merkezine bu yıl yeteri kadar takımın kamp için yer ayırtmaması nedeniyle Sirene Davraz Otel yaz sezonunu kapalı olarak geçireceği bildirilmişti. Bu durumlar bizleri oldukça üzdü. Davraz'a İsparta sahip çıkmalı ve buradaki imkanların daha da iyi olması çalışmalıyız. Gelelim Süleyman Demirel Üniversitesi içerisine dev bir stat yapılabilir mi? Otel yapılabilir mi? Spor tesisleri yapılabilir mi? Burdur'dan daha önce • Isparta yapmalıydı bu projeyi? Gerçi
Davraz'ımıza ne kadar sahip çıkıyoruz ki? Halbuki çok daha iyi imkanlara sahip olmamıza rağmen uyuyoruz. Bu arada "Termal turizmin başkenti" olarak anılan ve gelecekte yaz kampı merkezleri arasında yer almayı hedefleyen Afyonkarahisar, yapılan dev tesislerin ardından dev ekipleri ağırlamıştı. Fenerbahçe'nin de aralarında bulunduğu 4 futbol takımının bir araya geleceği "Afyon Summer Futbol Fest" turnuvasına Ispanya La Liga ekiplerinden Real Betis, Fransa Lig 1 takımlarından Olimpik Marsilya ve Yunanistan Süper Ligi'nin son şampiyonu Olympiakos katılmıştı. Karşılaşmalar 16 ülkeden canlı yayınlanmıştı.Afyon başardı, şimdi Burdur başaracak, İs¬parta ne zaman başaracak? Trabzon- spor'u elimizden kaçırdık. İsparta kendini yenilemezse ve yatırımlarını artırmazsa Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve dünya devleri güller diyarına gelir mi? Spor turizminin önemiyle ilgili defalarca yazılar yazmıştık. Sporun en iyi tanıtım olduğunu her ortamda dile getirdim ve getirmeye devam edeceğim.

YORUM: Levent DOĞAN





Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.