isparta-oto-ekspertiz
DAVRAZSPOR MAÇI KRİTİĞİ
ISPARTA
G.Tarihi: 26.09.2016 23:23
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
İŞTE ÇOK KONUŞULACAK ISPARTA DAVRAZSPOR MAÇI KRİTİĞİ

HAKEM BÖYLE İSTEDİ: 1-1


Bölgesel Amatör Futbol Liginin ilk maçında kendi saha ve seyircisi önünde Sandıklıspor ile karşılaşan IspartaDavrazspor sahadan bir puanla ayrıldı. Maçın hakem triosunun rezalet bir yönetim gösterdiği maçta Isparta Davrazspor’un golünü 75. Dakikada Emrah attı.

Bölgese! Amatör Futbol Liginde 2016 - 2017 Sezonu dün oynanan maçlarla başladı. 7. Grupta Isparta’yı temsil edecek olan Isparta Davrazspor ilk maçını Isparta Atatürk Stadyumunda Sandıklıspor ile yaptı. Dün saat 15,00’te başlayan maçı; Vali Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ispartaspor Kulüp Başkanı Bülent Sarıgül, diğer protokol üyeleri ve yaklaşık 5 bin dolayında taraftar izledi.

HAKEM GOLÜ İPTAL ETTİ
Isparta Davrazspor’un hızlı başladığı maçta Yeşil - Pembeli ekip 20. Dakikada Emrah’la topu ağlara gönderdi. Ancak, bu gol yan hakemin ‘ofsayt’ bayrağı nedeniyle iptal edildi. O dakikadan sonra morali bozulan Isparta Davrazspor, rakip kaleye gitmekte zorlanınca defansın hatasıyla kendi kalesinde gol görerek 1 - 0 mağlup duruma düştü. Yeşil - Pembelileri mağlubiyetten kurtaran golü 75. Dakikada Emrah Sansar attı.

Maçın hakem triosu rezalet bir yönetim gösterdi ve ikili mücadelelerin hemen hemen tamamında Isparta Davrazspor aleyhine düdük çaldı.

MAÇIN ÖNEMLİ DAKİKALARI:

Dak. 20: Ispartaspor maça hızlı başladı. Sağlı sollu ataklarla Sandıklıspor ceza sahasına inen Yeşil - Pembelerin atağında
Çağrı sağdan ortaladı. Emrah altı pas içinde topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi. Ancak, maçın yan hakemi bu golü ofsayt gerekçesiyle geçersiz saydı.

Pozisyon sonrası Isparta Davrazsporlu futbolcu ve teknik heyet hakemlere itiraz etti.
Dak. 33: Bu dakikada Sandıklıspor’un golü geldi. Gelişen Sandıklıspor atağında sağ taraftan ceza sahasına orta yapan Eray’ın topunu iyi takip eden İsmail, yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0 ~ 1.Dak. 45: Gelişen Isparta Davrazspor atağında ceza sahası önünde topla buluşan Şımart Aydvah’ın çektiği sert şut az farkla üstten auta çıktı. İlk yarı konuk Sandıklıspor’un 1 - 0 üstünlüğü ile son erdi.

Dak. 46: Isparta Davrazspor ikinci ” yarıya da hızlı başladı. Bu dakikada sağdan gelen ortada Mustafa Ünver, kaleciyi de geçen topu boş kaleye gön-deremedi ve mutlak bir golü kaçırdı.
Dak. 73: İsparta Davrazspor atağında Mustafa Ünver’in soldan yaptığı ortada Mehmet Çağrı’nın kafa şutu kaleci Ahmet’te kaldı.
Dak. 75: İsparta Davrazspor beklediği gole bu dakikada kavuştu. Sağdan yapılan ortada ceza sahası ön çizgisi üzerinde topla buluşan Emrah Sansar, düzgün bir vuruşla topu kalecinin solundan ağlara gönderdi: 1 - 1.Dak. 80: İsparta Davrazspor'un
Kazandığı serbest atışı Emhar kullandı.

Bu futbolcunun vuruşunda top üstten auta çıktı.
Dak 88: Sandıklıspor kalecisi Ahmet, geri pasında topu elle dokununca hakem çift vuruş verdi. Atışı Mustafa kullandı ve top barajdan geri döndü. Dönen topu defans uzaklaştırdı. Maçta başka gol olmadı ve Işparia
Davrazspor, ligin ilk maçında karşı karşıya geldiği Sandıklıspor ile karşılıklı atılan gollerle 1 - 1 berabere kalarak altın değerinde iki puan kaybetti. Yeşil - Pembeli ekip bu hafta sonu Dumlupınar deplasmanına gidecek.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.