isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ISPARTA İÇİN ÖNEMLİ TALİMAT
ISPARTA
G.Tarihi: 03.11.2017 17:03
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
Cumhurbaşkanı'ndan 3. Turizm Şurası'nda Isparta'yı Yönetenlere Görev; ''Malatya kayısısından, Adana kebabına, Isparta halısına kadar gerçekten çok zengin güzelliklere önce sahip çıkıp tescillemeli ardından da tüm insanlığın hizmetine sunmalıyız.''
3. Turizm Şurası’nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Kulliyesinde gerçekleştirildi. Şuranın açılış konuşmasını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim bugünlere kadar getiren turizm politikamızın artık tıkandığı, yeni bir vizyona, yeni yaklaşımlara ihtiyacımızın bulunduğu ortadadır. 2023 hedeflerimiz çerçevesinde turizm sektörü içinde belirlediğimiz bir çıta var. Burada ortaya konacak görüşlerin yapılacak tartışmaların geliştirilecek önerilerin büyüyen ve güçlenen Türkiye’nin çok önemli bir unsuru olarak gördüğümüz turizm sektöründeki hedeflere ulaşmamıza katkı sağlamasını diliyorum” diye konuştu. Turizmde Türkiye’nin çok zengin bir arşive sahip olduğunu söyleyen Erdoğan, “Bu zengin arşive sahip olmamıza rağmen acaba turizmdeki bir çekim alanı dört dörtlük oluşturamayışımızın eksikleri nelerdir bulup çıkarmamız lazım” ifadelerini kullandı.
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.