isparta-oto-ekspertizisparta-oto-ekspertiz
Çomak Kütüphane Müdürü Oldu
ISPARTA
G.Tarihi: 17.06.2016 01:32
0
ISPARTA DÜĞÜN SALONLARIisparta-oto-ekspertiz-raporuISPARTA-TENTE-BRANDA
ÇomakKütüphaneMüdürü Oldu Uzun zamandan bu yana vekaleten Müze Müdürlüğü görevini yürüten Özgür ÇomakHacı Ali Rıza Efendi Halk Kütüphanesi Müdürlüğüne atandı

Yalvaç Müze Müdürlüğü’nde 12 yıldan bu yana arkeolog olarak çalışan ve bu süre zarfında zaman zaman vekaleten müdürlük görevini yürüten Özgür Çomak, Hacı Ali Rıza Halk Kütüphanesi Müdürlüğüne asaleten atandı.

2015 yılında girdiği müdürlük sınavlarında başarılı olan ve geçtiğimiz ay Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Yalvaç Hacı Ali Rıza Efendi Halk Kütüphanesine müdür olarak atanan Özgür Çomak yeni görevine başladı. Müze Müdürlüğü görevini de halen vekaleten yürüten başarılı müdür 2 işi bir arada götürecek. 2004 yılında Yalvaç Müze Müdürlüğü’ne arkeolog olarak ataması yapılan Özgür Çomak bu süre zarfında 5 yıla yakın zaman müdürlüğe vekalet etti.

1977 doğumlu olan Özgür Çomak Dicle Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Klasik Arkeoloji Bölümünden mezun olduktan sonra memuriyet hayatına atıldı. 26 Mayıs 2016 tarihinde Bakanlık tarafından açılan görevde yükselme mülakatını kazanan Özgür Çomak bir süredir boş olan Kütüphane Müdürlüğü kadrosuna Bakanlık oluru ile atandı.

Hacı Ali Rıza Efendi Halk Kütüphanesine bağlı oan Tokmacık ve Çetince Kütüphanelerinden de sorumlu olan Çomak yeni görevine hızlı başladı ve ilk icraatı kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelenleri kütüphaneye üye yapmak oldu. Yalvaç’ın okuma alışkanlığı iyi olan bir ilçe olduğunu dile getiren Çomak, ‘Kütüphanemizin kitap envanteri oldukça zengin. Bu kitaplarımızın rafları süslemesini değil halkımızın elinde okunarak değerlendirilmesi konsunda hedef koyduk. Okuyucu sayımızı iki hatta üç katına çıkarmak niyetindeyiz. Kitap, insana en iyi dosttur’ mesajını verdi.

Haber : Nurettin ARKAN
Yorumlar0
Onay Bekleyenler0
Dikkat! Yazılan yorumlar hiçbir şekilde sitenin görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.